Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iul 2010 - Anul XV, nr. 154 (4445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iron Maiden va lansa oficial al 15-lea album de studio pe 16 august

Trupa britanică Iron Maiden va lansa oficial cel de-al 15-lea album de studio, intitulat "The Final Frontier", pe 16 august, la o zi după ce va concerta în România, la Cluj-Napoca, informează hollywoodreporter.com.

Grupul britanic a înregistrat noul material discografic la Compass Point Studios din Bahamas, revenind astfel în locul unde obişnuia să înregistreze în perioada 1983 - 1986.

"Am compus foarte repede acest album. L-am înregistrat în şase săptămâni. Înregistram câte o piesă în fiecare zi, cu toţii în aceeaşi cameră, compunând muzică ca un grup compact şi cu Bruce Dickinson la microfon", a declarat David Murray, chitaristul trupei Iron Maiden, într-un interviu acordat Billboard.com.

Albumul "The Final Frontier" conţine 10 piese noi şi este produs de Kevin Shirley. Piesa "El Dorado" poate fi deja descărcată de pe internet. Cântecul "When the Wild Wind Blows", cu o durată de 11 minute, reprezintă una dintre cele mai lungi piese înregistrate vreodată de rockerii britanici.

"The Final Frontier" reprezintă primul material discografic al trupei Iron Maiden de la "A Matter of Life and Death", lansat în 2006, aceasta fiind cea mai mare pauză între două albume de studio din istoria grupului britanic. David Murray a declarat că, datorită celor două proiecte în care au fost implicaţi în această perioadă - un album de hituri lansat în 2009 şi filmările pentru documentarul "Flight 666" -, membrii grupului nu au simţit trecerea timpului. "Cred că timpul trece foarte repede atunci când te distrezi", a comentat chitaristul grupului.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai puţin de 15 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Number of the Beast", "Hallowed Be Thy Name", "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din întreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material care a atins primele poziţii în topurile din 40 ţări. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", care a cuprins 28 de concerte în Europa, toate sold out.

Turneul de promovare a albumului "The Final Frontier" a debutat în iunie, cu o serie de show-uri în America de Nord. Turneul "The Final Frontier" va include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken, în Germania, şi Sziget, în Ungaria, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Trupa Iron Maiden va concerta la Cluj-Napoca, pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center. Iron Maiden a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iron Maiden va lansa oficial al 15-lea album de studio pe 16 august.
 Vizualizări articol: 356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden va lansa oficial al 15-lea album de studio pe 16 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei