Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iun 2010 - Anul XV, nr. 149 (4440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sylvester Stallone vrea să facă un film despre mafiotul John Gotti

Sylvester Stallone negociază cu John Gotti Jr., fiul celebrului şef mafiot John Gotti, pentru a juca, regiza şi produce un lungmetraj inspirat din viaţa fostului lider al mafiei americane, informează dailymail.co.uk.

Actorul american şi fiul cel mare al lui "The Dapper Don", aşa cum era denumit John Gotti, au luat cina împreună, în seara de joi, la un restaurant din Beverly Hills, unde au discutat despre acest proiect cinematografic.

Potrivit cotidianului britanic, Sylvester Stallone, în vârstă de 63 de ani, va juca rolul lui John Gotti şi va fi, totodată, producătorul şi regizorul acestui lungmetraj.

John Gotti, capul familiei mafiote Gambino, a murit de cancer în 2002, în închisoare, după ce a fost condamnat de justiţia americană la închisoare pe viaţă pentru comiterea a cel puţin 13 crime. John Gotti avea 61 de ani şi petrecuse deja 10 ani în detenţie.

Gotti fusese poreclit anterior "Teflon Don", după mai multe încercări ale procurorilor americani de a-l condamna pentru comiterea mai multor infracţiuni - evaziune fiscală, escrocherie şi pariuri ilegale. Nici una dintre aceste acuzaţii nu a putut fi însă dovedită.

După moartea lui John Gotti, familia acestuia a încasat mulţi bani. Victoria, fiica celebrului mafiot, a scris o biografie intitulată "This Family of Mine: What it was like growing up Gotti" şi a jucat în reality show-ul "Growing up Gotti" alături de cei trei fii ai ei.

Sylvester Stallone, care şi-a clădit cariera interpretând o mulţime de personaje eroice, pare acum interesat să iasă din "zona lui de confort", pentru a-l portretiza pe marele ecran pe celebrul şef mafiot. Stallone lucrează în prezent la patru lungmetraje, aflate în diverse stadii de producţie, iar un alt proiect al său, intitulat "The Zookeeper", va fi lansat în 2011.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sylvester Stallone vrea să facă un film despre mafiotul John Gotti.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sylvester Stallone vrea să facă un film despre mafiotul John Gotti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei