Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2010 - Anul XV, nr. 139 (4430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suveniruri din "Star Trek" şi câteva obiecte ale cântăreţului Michael Jackson, scoase la licitaţie

Suveniruri şi costume care au aparţinut creatorului serialului "Star Trek" sau care proveneau din recuzita lungmetrajului inspirat din acest serial şi câteva obiecte ale cântăreţului Michael Jackson vor fi vândute la licitaţie la Las Vegas, la sfârşitul lunii iunie, informează AFP.

Diverse obiecte aparţinând lui Gene Roddenberry, creatorul serialului "Star Trek", sunt incluse în colecţia ce va fi vândută la licitaţie, în perioada 24 - 27 iunie, la Planet Hollywood din Las Vegas.

Printre acestea se află un proiector folosit de Roddenberry pentru a revedea pasaje din "Star Trek" la domiciliul său, dar şi o serie de accesorii şi de costume provenind din recuzita lungmetrajului "Star Trek" filmat în 2009.

Toate încasările realizate vor fi donate unor organizaţii de caritate, a precizat organizatorul licitaţiei, Julien's Auction.

Potrivit reprezentanţilor acestei case de licitaţii, cea mai scumpă piesă din colecţie ar putea fi motocicleta personalizată Harley Davidson  a actorului William Shatner, estimată la 14.000 de dolari.

Rod, singurul fiu al realizatorului Gene Roddenberry, s-a aflat, luni, la Las Vegas, pentru a prezenta obiectele scoase la licitaţie şi care provin din casa în care şi-a petrecut copilăria.

Rod Roddenberry a declarat că a luat decizia de a se debarasa de aceste obiecte după decesul mamei sale, Majel, în august 2009.

Printre obiectele ce vor fi vândute se află haina pe care actorul Leonard Nimoy, interpretul personajului Spock, a purtat-o în lungmetrajul turnat în 2009.

Sunt scoase la licitaţie şi câteva obiecte care au aparţinut "regelui muzicii pop" Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009.

Printre aceste obiecte se află o canapea personalizată, decorată cu foiţă din aur de 24 de carate, estimată la 150.000 de dolari. Michael Jackson a comandat-o pentru reşedinţa în care ar fi trebuit să locuiască în Marea Britanie, în timpul seriei de 50 de concerte din cadrul turneului "This Is It", programate la O2 Arena din Londra.

Amatorii de suveniruri au posibilitatea să achiziţioneze şi o mănuşă albă pe care starul a purtat-o în timpul turneului "Victory" din 1984, aceasta fiind una dintre cele 40 de mănuşi pe care artistul american le-a purtat pe scenă de-a lungul carierei sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suveniruri din "Star Trek" şi câteva obiecte ale cântăreţului Michael Jackson, scoase la licitaţie.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suveniruri din "Star Trek" şi câteva obiecte ale cântăreţului Michael Jackson, scoase la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei