Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mai 2010 - Anul XV, nr. 110 (4401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Site-urile islamiste fac speculaţii privind o capturare a prinţului Harry

Unele site-uri islamiste găzduiesc discuţii asupra unei eventuale capturări a prinţului Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după ce acesta a încheiat un stagiu de formare ca pilot de elicopter, a anunţat marţi centrul de monitorizare SITE, citat de AFP.

Tânărul prinţ, în vârstă de 25 de ani, fiul cel mic al prinţului Charles, şi-a încheiat stagiul de formare ca pilot de elicopter în cadrul Royal Air Force şi şi-a exprimat dorinţa de a servi în Afganistan, unde a efectuat, deja, o misiune.

"Informaţiile potrivit cărora prinţul Harry de Wells are capacitatea de a pilota un elicopter Apache i-au incitat pe jihadişti să discute despre posibilitatea de a-l doborî, ucide sau captura", a anunţat SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Prezenţa unei ţinte de rang înalt în Afganistan, în Irak sau pe orice alt teritoriu al jihadului declanşează acest tip de discuţii, în mod obişnuit", subliniază SITE, care precizează că pe unul dintre aceste site-uri, un islamist a exclamat că "Ar fi bineeee dacă mujahedinii ar putea captura acest porc!".

Prinţul Harry a fost trimis în secret într-o misiune în cadrul forţelor armate britanice în Afganistan, în 2008, dar a fost nevoit să revină în Marea Britanie din motive de securitate, după ce acest secret a fost dezvăluit, în pofida unor acorduri între Guvern şi presa britanică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Site-urile islamiste fac speculaţii privind o capturare a prinţului Harry.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site-urile islamiste fac speculaţii privind o capturare a prinţului Harry0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei