Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sting, Elton John şi Lady Gaga susţin cauza pădurilor tropicale

Sting, Elton John, Lady Gaga şi Shirley Bassey vor participa la un concert organizat, pe 13 mai, la Carnegie Hall din New York de organizaţia ecologistă Rainforest Fund, care susţine cauza pădurilor tropicale, informează Reuters.

Acest concert marchează cea de-a 21-a aniversare a acestei organizaţii ecologiste, înfiinţată de Sting şi Trudie Styler, care militează pentru protejarea şi menţinerea pădurilor tropicale ale Terrei. Artiştii invitaţi, împreună cu o serie de invitaţi surpriză, vor participa la o licitaţie şi la un dineu după concert.

Trudie Styler, care este şi producătoarea evenimentului, a convins-o pe Lady Gaga să îşi întrerupă turneul european pentru a participa la această gală.

"E o tânără atât de minunată. Va fi o combinaţie câştigătoare şi ne vom distra de minune aici. Sting, Elton John şi Lady Gaga vor cânta împreună, iar băieţii o vor acompania apoi pe Shirley Bassey şi vor interpreta o versiune originală a piesei «Hey Big Spender»", a declarat Trudie Styler, într-un interviu acordat revistei Billboard.

Elton John şi Lady Gaga au cântat pentru prima oară împreună la începutul acestui an la gala premiilor Grammy.

Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare la începutul lunii aprilie, iar informaţii suplimentare despre eveniment sunt disponibile la adresa www.rainforestfoundationfund.org.

De-a lungul celor 21 de ani de existenţă, organizaţia Rainforest Fund a strâns donaţii în valoare de peste 30 de milioane de dolari, extinzându-şi aria de operaţiuni, limitată iniţial la pădurea amazoniană din Brazilia, la implementarea mai multor proiecte ecologiste în 23 de ţări.

Precedentul concert organizat de Rainforest Fund, organizat în 2008, a beneficiat de prezenţa unor artişti de seamă, printre care s-au numărat Billy Joel, James Taylor, Sting, Brian Wilson, Chris Botti, Feist şi Roberto Alagna. Concertele, organizate în ultimii 15 ani la Carnegie Hall din New York, au atras nume sonore din industria muzicală precum Patti LaBelle, Smokey Robinson, Tom Jones, Lyle Lovett, Stevie Wonder, Bruce Stringsteen, Paul Simon, Whitney Houston, Lenny Kravitz şi Luciano Pavarotti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sting, Elton John şi Lady Gaga susţin cauza pădurilor tropicale.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Sting, Elton John şi Lady Gaga susţin cauza pădurilor tropicale4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei