Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Seringa cu care i-a fost administrat medicamentul fatal lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie

Seringa cu care i-a fost administrat medicamentul care i-a fost fatal cântăreţului Michael Jackson urmează să fie scoasă la licitaţie pe 25 iunie şi are un preţ de vânzare estimat la 5 milioane de dolari, informează mirror.co.uk.

Potrivit publicaţiei The Mirror, Janet şi Tito, doi dintre fraţii megastarului, au fost informaţi despre această licitaţie de către avocaţii persoanei care se află în posesia acestei seringi, al cărei nume nu a fost dezvăluit, provocând astfel nemulţumirea familiei Jackson, care încearcă să stopeze în justiţie iniţiativa.

Potrivit caselor de licitaţii din Las Vegas, seringa are un preţ de pornire de 5 milioane de dolari.

Ea a fost obţinută în secret şi va putea fi vândută pe 25 iunie, data la care se comemorează un an de la moartea cântăreţului Michael Jackson, decedat la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente (propofol şi un cocteil puternic de anestezice).

Medicul personal al starului, Conrad Murray, în vârstă de 57 de ani, a fost pus oficial sub acuzaţie pentru omucidere involuntară şi urmează să fie judecat în cursul acestui an.

"Aceasta va fi una dintre cele mai dezgustătoare licitaţii care va fi organizată vreodată. Autorităţile nu mai au nevoie de această seringă în procesul împotriva medicului Conrad Murray, însă implicaţiile morale ale acestei iniţiative sunt imense. Persoana care se află în posesia seringii s-a întâlnit cu avocaţii săi pentru a se asigura că are dreptul de a o vinde. Planul este de a o vinde pentru suma de 5 milioane de dolari într-un mare cazinou din Las Vegas, însă i s-a spus că ar putea fi obligată să o vândă într-un alt stat, care «nu are semnate acorduri legale reciproce cu Statele Unite ale Americii», precum Brazilia sau chiar Libia", a explicat o sursă pentru tabloidul The Mirror.

"Validitatea acestei tranzacţii este o chestiune de interpretare, în funcţie de concluzia procuraturii, care va stabili dacă ea reprezintă sau nu o infracţiune. Zvonurile circulă foarte repede şi familia Jackson este la curent cu planurile de organizare a acestei licitaţii. Membrii familiei Jackson sunt furioşi şi susţin că, încă o dată, cineva încearcă să profite de pe urma lor. Ei trec printr-o perioadă foarte grea", a adăugat aceeaşi sursă.

Autopsia a relevat faptul că Michael Jackson a murit din cauza unei "concentraţii letale" de propofol, un anestezic deosebit de puternic.

Medicul Conrad Murray, care îl trata pe Michael Jackson de insomnie, în cele şase săptămâni de dinaintea decesului cântăreţului, i-a administrat acestuia un cocteil de anestezice - valium, lorazepam şi midazolam - înainte de a-i injecta doza fatală de propofol.

Luna trecută, medicul Conrad Murray a pledat nevinovat la acuzaţia de omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seringa cu care i-a fost administrat medicamentul fatal lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seringa cu care i-a fost administrat medicamentul fatal lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei