Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Baletul emisiunii "Dansez pentru tine" s-a înnoit cu opt membri

Baletul emisiunii "Dansez pentru tine", al cărei al nouălea sezon va debuta vineri, 19 martie, la Pro TV, s-a înnoit cu opt membri, care, alături de cei consacraţi, promit publicului momente de dans inedite, informează postul de televiziune

Opt membri noi, alături de zece dintre membrii deja consacraţi ai ringului "Dansez pentru tine" promit să surprindă telespectatorii şi în cel de-al nouălea sezon al competiţiei visurilor.

"Voi încerca să surprind publicul cu o schimbare de stil, cu o nouă viziune, alegând astfel bucăţi muzicale cât mai diferite faţă de stilul cu care l-am obişnuit", promite Edi Stancu, coordonatorul baletului şi al coregrafiilor emisiunii.

Elena Voscoboinic, fosta parteneră a lui Radu Vâlcan din sezonul trecut, va face şi ea parte, din 19 martie, din baletul emisiunii. Ea şi-a dorit foarte mult să facă parte din corpul de balet, Edi Stancu a considerat că ea are calităţile necesare pentru acest lucru şi astfel s-a născut o colaborare frumoasă: "Elena, pe lângă faptul că are calităţi de dansatoare vizibile şi pentru profesionişti şi pentru public, ne-a convins mai ales prin felul cum transmite sentimente în timp ce dansează", explică Edi Stancu.

Alături de alţi foşti concurenţi din sezoanele trecute ale emisiunii, care acum fac parte din corpul de balet, cum ar fi Petrişor Ruge, Boagdan Boantă, Vladimir Palamarciuc şi Oana Dedeu, Elena Voscoboinic va încerca şi ea să se bucure de statutul la care visa când era doar concurent, dar să îi şi ajute cu sfaturi pe cei care acum luptă pentru împlinirea unui vis.

Edi Stancu a adus în balet şi alţi membri noi descoperiţi în urma unor preselecţii organizate de el în mai multe oraşe din ţară şi din Republica Moldova. "Există membri noi. S-au făcut preselecţii. Era nevoie de un suflu de energie pozitivă, prospeţime şi motivaţie", a spus acesta. O parte din dansatorii care au făcut parte din baletul emisiunii în sezoanele trecute nu se vor mai regăsi în noua componenţă a trupei: "Am considerat că munca pe care o facem aici nu are sorţi de reuşită decât dacă constituie o prioritate pentru toţi cei din trupă. Pentru ca dansul să arate bine, trebuie să crezi în ideea de «Trupă»", explică Edi Stancu schimbările din corpul de balet.

Cea mai mare satisfacţie a lui de când se ocupă de coregrafiile baletului din emisiunea "Dansez pentru tine" este că face ceea ce-i place şi că are unde să pună în aplicare toate ideile lui. Cel mai mare regret?: "că nu am 20 de ani şi 60 de kg!". Cel mai arzător vis?: "Să existe baletul Pro TV cât mai multă vreme, să existe emisiuni care să necesite balet şi să fac şi un musical cu această trupă", mărturiseşte coregraful coordonator Edi Stancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baletul emisiunii "Dansez pentru tine" s-a înnoit cu opt membri.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Baletul emisiunii "Dansez pentru tine" s-a înnoit cu opt membri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dansez pentru Sirbu trimis de
(15 mar 2010, 20:51:41
Emisiunea "Dansez pentru tine" este un show realizat pe seama suferintei umane ca sa rezulte o crestere de imagine a postului PRO(s)TV, implicit creterea profitului lui Sirbu.Asa ceva nu se face. Show pe seama oamenilor cu necazuri, cu suferinte sau boli numai o minte bolnava putea scorni.Huuuuooooooooo

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei