Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mar 2010 - Anul XV, nr. 60 (4351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cadavrul lui James Brown a dispărut din cripta funerară

Cadavrul lui James Brown, decedat în 2006, a dispărut din cripta funerară în care era depozitat, afirmă una dintre fiicele nelegitime ale legendarului cântăreţ de muzică soul, informează mirror.co.uk.

Trupul neînsufleţit al cântăreţului James Brown, denumit "naşul muzicii soul", era păstrat temporar în cripta reşedinţei din Carolina de Sud a uneia dintre fiicele starului, Deanna, până când mausoleul în onoarea starului ar fi fost finalizat.

Însă o fiică ilegitimă a cântăreţului, LaRhonda Pettit, în vârstă de 48 de ani, susţine că trupul tatălui ei a fost mutat din acea criptă, pentru a o împiedica să ceară o autopsie care să identifice "adevărata" cauză a decesului.

James Brown, printre ale cărui hituri se numără "Living in America", "Papa's Got a Brand New Bag" şi "I Got You (I Feel Good)", a murit de Crăciun, în 2006, în Atlanta, la vârsta de 73 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace provocate de o pneumonie.

Însă LaRhonda susţine că tatăl ei a fost ucis de persoane care au încercat să obţină banii cântăreţului: "Trupul tatălui meu a dispărut. Nu am nicio idee unde a fost dus. Trebuie neapărat să aflu unde a fost mutat. Sunt convinsă că moartea lui nu a fost naturală şi vreau ca cei vinovaţi să fie aduşi în faţa justiţiei. Singura cale pentru a face acest lucru este exhumarea trupului şi efectuarea unei autopsii. Nu înţeleg de ce nu a fost efectuată niciuna, deoarece circumstanţele morţii lui au fost atât de misterioase. Toată lumea ştia că tata folosea substanţe ilegale în timpul vieţii. Era dependent de o serie de analgezice, iar acestea ar fi putut reprezenta cel puţin una dintre cauzele posibile ale morţii sale".

James Brown, celebru pentru hitul "I Got You (I Feel Good)", locuia în statul Carolina de Sud, într-o reşedinţă amplasată pe o fermă de 250.000 de metri pătraţi, unde ar fi îngropat, potrivit zvonurilor, o parte din averea lui de 180 de milioane de dolari. LaRhonda consideră că tatăl ei ar fi putut fi ucis de persoane care au încercat să îi fure acei bani.

Fostă însoţitoare de bord, LaRhonda este una din cele 12 persoane care au afirmat, după moartea lui James Brown, că sunt copiii nelegitimi ai starului.

Un test ADN a dovedit că aceasta este în proporţie de 99,99% fiica lui James Brown.

LaRhonda susţine că James Brown, care a avut nouă copii recunoscuţi cu patru soţii, ar fi avut o aventură cu mama ei, după ce a văzut-o în publicul din faţa scenei pe care susţinea un concert, la începutul anilor '60.

Testamentul lui James Brown, aflat în centrul unei dispute în justiţie, îi numeşte beneficiari pe şase dintre copiii starului, iar LaRhonda nu se află printre aceştia.

Avocatul angajat de LaRhonda a afirmat că aceasta intenţionează să atace testamentul lui James Brown şi că îşi doreşte ca cele două fiice ale sale să beneficieze şi ele de pe urma fondului înfiinţat de bunicul lor pentru educaţia nepoţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul lui James Brown a dispărut din cripta funerară.
 Vizualizări articol: 339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadavrul lui James Brown a dispărut din cripta funerară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei