Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2010 - Anul XV, nr. 57 (4348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Foo Fighters înregistrează un nou album împreună cu producătorul trupei Nirvana

Rockerii din trupa Foo Fighters au decis să renunţe la ideea de a nu mai cânta împreună pentru o vreme, după ce li s-a oferit şansa de a lucra alături de Butch Vig, celebrul producător muzical al grupului Nirvana, cu care trupa grunge a lansat albumul "Nevermind", informează femalefirst.co.uk.

Dave Grohl, solistul şi liderul trupei Foo Fighters şi fost toboşar în grupul Nirvana, a renunţat şi el la celelalte proiecte muzicale în care era implicat, pentru a profita din plin de şansa de a lucra din nou cu renumitul producător.

Rezultatul acestei colaborări, cel de-al şaptelea album de studio al trupei Foo Fighters, va celebra cea de-a 20-a aniversare a legendarului album al grupului Nirvana, intitulat "Nevermind", pe care Vig l-a produs în 1991.

David Grohl a mărturisit că a început, de luni, să compună piesele pentru noul material discografic, împreună cu Taylor Hawkins, toboşarul grupului, în studioul de înregistrări amenajat în garajul său.

Grohl a declarat pentru revista Rolling Stone: "Cred că acesta ar putea fi cel mai «greu» album al nostru de până acum".

Anunţul vine la doar patru luni de la anunţul făcut de liderul grupului Foo Fighters conform căruia membrii trupei îşi vor lua o vacanţă pe termen lung, după 15 ani petrecuţi împreună, susţinând că albumul "Greatest Hits" lansat în 2009 marchează sfârşitul unei ere.

"Trupa a decis să ia o pauză, nu pentru că nu mai ne dorim să facem muzică, ci pentru că suntem de părere că lumea are nevoie să nu ne mai vadă o perioadă", declarase solistul grupului.

"Acum este timpul să începem un nou capitol sau o nouă perioadă. Poate va fi ceva complet diferit. Nu ştiu. Însă sunt bucuros să ştiu ceea ce urmează să se întâmple în etapa imediat următoare. Vom susţine câteva concerte în Europa. Dar după aceea, nu ştiu când îi voi mai revedea pe băieţi", a explicat Dave Grohl.

Foo Fighters este o trupă rock americană înfiinţată în 1995, în Seattle, de solistul şi chitaristul Dave Grohl, fost toboşar în trupa Nirvana, după destrămarea acestui grup în 1994 cauzată de sinuciderea lui Kurt Cobain. Trupa îi are în componenţă pe Dave Grohl – voce, chitară, Nate Mendel – chitară bas, Taylor Hawkins – tobe şi Chris Shiflett – chitară. De-a lungul unei cariere de 15 ani, Foo Fighters a lansat şase albume de studio dintre care trei au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele şase albume Foo Fighters au fost de altfel nominalizate la premiile Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foo Fighters înregistrează un nou album împreună cu producătorul trupei Nirvana.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foo Fighters înregistrează un nou album împreună cu producătorul trupei Nirvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei