Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O reţetă uşor de preparat: ciuperci la cuptor cu sos de unt şi usturoi

Reţeta ciupercilor preparate la cuptor cu sos de unt şi usturoi se adresează, aşa cum susţine şi autoarea ei, maestrul bucătar Delia Smith, acelor persoane care adoră melcii copţi în sos de unt cu usturoi, dar care nu pot să mănânce melcii din tavă, relatează dailymail.co.uk.

 

Ingrediente:

450 de grame de ciuperci
2-3 căţei de usturoi zdrobit
175 de grame de unt, la temperatura camerei
1-2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
1 lingură de suc de lămâie
sare şi piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la temperatura de 220 de grade Celsius.

Începeţi prin a pregăti ciupercile, prin simpla lor ştergere cu o hârtie de bucătărie, apoi scoateţi-le cozile, fără însă a le arunca la gunoi.

Într-un vas mic, amestecaţi usturoiul zdrobit cu untul şi adăugaţi pătrunjelul şi sucul de lămâie.

Presăraţi în acest amestec sare şi piper negru măcinat.

Aranjaţi într-o tavă pălăriile ciupercilor cu partea curbată în jos, într-o tavă, adăugând printre ele şi cozile ciupercilor.

Umpleţi fiecare pălărie de ciupercă cu sos de unt cu usturoi şi împrăştiaţi restul amestecului deasupra cozilor de ciupercă din tavă.

Introduceţi tava pe raftul cel mai de sus din cuptorul preîncălzit şi coaceţi timp de 10-15 minute, până când untul se va răspândi în tavă iar ciupercile vor căpăta un aspect uşor rumenit.

Preparatul se serveşte imediat, împreună cu bucăţi de pâine crocantă care au capacitatea de absorbi perfect sosul de unt cu usturoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O reţetă uşor de preparat: ciuperci la cuptor cu sos de unt şi usturoi.
 Vizualizări articol: 2822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O reţetă uşor de preparat: ciuperci la cuptor cu sos de unt şi usturoi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei