Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 mar 2010 - Anul XV, nr. 52 (4343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Barack Obama, după un exces culinar: Să nu-i spuneţi nimic lui Michelle

La două zile după o serie de analize medicale care au relevat un nivel al colesterolului puţin peste limita normală, preşedintele american Barack Obama s-a dedat unui mic exces culinar, marţi, într-un restaurant din statul Georgia, cerându-le martorilor să nu îl "denunţe" soţiei sale, Michelle.

"Să nu-i spuneţi nimic lui Michelle", a glumit preşedintele american, într-un mic restaurant cu specific tradiţional din oraşul Savannah, al cărui meniu este alcătuit din pui fript, piure şi budincă cu afine sau banane, informează AFP.

"Nu vreau să mi se facă morală în legătură cu colesterolul meu", a adăugat Barack Obama, însoţit la masă de alte opt persoane, care au degustat aceste preparate tradiţionale din sudul Statelor Unite ale Americii.

Barack Obama, în vârstă de 48 de ani, a efectuat, duminică, un set de analize medicale într-un spital militar. Medicul său a declarat că preşedintele american "are o stare de sănătate excelentă şi este apt de muncă", chiar dacă "ar trebui că îşi continue eforturile pentru a renunţa la fumat" şi să îşi modifice regimul alimentar pentru a scădea nivelul colesterolului "rău" (LDL), în prezent de 138, sub limita maximă admisă de 130 de unităţi.

Luni, presat de întrebările adresate de presa americană, pasionată de acest subiect, Robert Gibbs, purtătorul său de cuvânt, a recunoscut că preşedintele Obama s-a lăsat tentat de multe ori de deserturile delicioase preparate de bucătarii de la Casa Albă şi că, în viitor, va trebui să îşi limiteze consumul de dulciuri.

Analizele efectuate duminică au reprezentat primul control medical complet pe care preşedintele american l-a efectuat de la debutul mandatului său. Medicul preşedintelui a recomandat un nou control medical în august 2011, când Barack Obama va împlini vârsta de 50 de ani.

Barack Obama a vizitat statul american Georgia pentru a susţine cauza izolaţiilor termice ale locuinţelor, considerate o soluţie de economisire a energiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barack Obama, după un exces culinar: Să nu-i spuneţi nimic lui Michelle.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Barack Obama, după un exces culinar: Să nu-i spuneţi nimic lui Michelle5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei