Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acces interzis pentru fanii lui Slash la un concert al trupei Guns N' Roses

Fanii care purtau tricouri şi jobene în onoarea chitaristului Slash nu au avut voie să intre la un concert al trupei Guns N' Roses, care a avut loc în Canada, acest incident marcând încă un episod din disputa dintre instrumentist şi Axl Rose, solistul formaţiei americane, informează thesun.co.uk.
Fanilor canadieni care au venit la acest concert li s-a spus să îşi întoarcă pe dos tricourile pe care apărea chipul legendarului chitarist Slash.
Forţele de ordine le-au spus fanilor care purtau joben - un accesoriu îndrăgit de Slash - să lase aceste pălării în afara incintei în care a avut loc concertul.
Acest ordin, transmis forţelor de ordine de producătorii trupei californiene, reprezintă cea mai recentă "salvă de tun" din războiul dintre cele două legende ale muzicii rock, care au cântat pentru ultima oară împreună în 1996.
La rândul său, Slash a declarat recent că amândoi ar prefera să moară decât să ia în calcul o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses, amintind cu această ocazie câteva dintre violentele dispute pe care le-a avut în trecut cu Axl Rose. "S-a ajuns la un punct în care era imposibil pentru noi să ne aflăm amândoi în aceeaşi cameră", a declarat Slash pentru revista GQ.
Unii dintre fanii prezenţi la concertul din Canada au ales să nu respecte ordinele primite, însă cei mai mulţi dintre aceştia s-au conformat.
Un purtător de cuvânt al trupei a negat ulterior aceste informaţii. Fernando Lebeis, fiul asistentului personal al solistului Axl Rose, a declarat: "Noi nu am sfătuit niciun gardian să interzică accesul fanilor cu un anumit stil vestimentar. Dacă ei au procedat aşa, au făcut-o de capul lor sau la ordinele altcuiva - din interiorul departamentului lor de management".
Formaţia americană Guns N' Roses a fost înfiinţată în Los Angeles (California), în 1985, şi a vândut peste 90 de milioane de albume. În formula ei de succes, trupa era formată din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler si Izzy Stradlin.
Albumul "Chinese Democracy", primul material discografic de studio al trupei Guns N' Roses din ultimii 17 ani, a fost lansat în noiembrie 2008, a debutat pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200, dar a avut vânzări dezamăgitoare.
Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului şi ca fost chitarist al Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock. După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.
Slash a declarat recent că a finalizat înregistrările pentru primul său album solo, ce cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Albumul, intitulat chiar "Slash", va fi lansat în 2010.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acces interzis pentru fanii lui Slash la un concert al trupei Guns N' Roses.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acces interzis pentru fanii lui Slash la un concert al trupei Guns N' Roses0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei