Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2010 - Anul XV, nr. 15 (4306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Lucas: Tehnologia din "Avatar" ar putea face ca "Războiul stelelor 3D" să devină realitate

Regizorul George Lucas, care nu a folosit deocamdată tehnologia 3D în filmele sale, consideră că succesul peliculei "Avatar" şi efectele speciale folosite în acest film a putea face ca franciza "Războiul stelelor" să fie relansată în format 3D, informează accesshollywood.com.
"Îmi place. Şi eu fac filme de acest gen, aşa că ştiu prin ce a trecut James Cameron pentru a face acest film şi apreciez acest lucru", a declarat George Lucas pentru revista Access Hollywood, duminică, la petrecerea organizată în Los Angeles după gala Globurilor de Aur.
"Mă bucur că are un succes atât de mare şi că s-a potrivit atât de bine cu tehnologia 3D. Eu nu am fost un mare fan al tehnicii 3D, însă acest film a îmbunătăţit cu siguranţă acest domeniu", a declarat George Lucas.
Regizorul american a fost atât de impresionat de tehnologia folosită în acest film, care a fost desemnat "cel mai bun film" la gala Globurilor de Aur 2010, încât a declarat că sunt şanse mari ca versiuni 3D ale filmelor din seria "Războiul stelelor", pe care el le-a regizat, să fie lansate în anii următori.
Până atunci, George Lucas scrie scenariul şi va fi producătorul filmului "Red Tails", o peliculă inspirată de Tuskegee Airmen, primul escadron de piloţi afro-americani care a luptat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
"Avatar", cel mai recent film al lui James Cameron, lansat la 12 ani după succesul înregistrat cu "Titanic" (1997) - devenit lungmetrajul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei (1,8 miliarde de dolari) -, a ajuns deja pe poziţia a doua a box office-ului mondial, cu încasări totale de 1,6 miliarde de dolari, potrivit boxofficemojo.com.
Regizorul american George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor", s-a situat pe primul loc în topul bărbaţilor cu cele mai mari câştiguri de la Hollywood, realizat de revista Forbes, după ce a obţinut 170 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Lucas: Tehnologia din "Avatar" ar putea face ca "Războiul stelelor 3D" să devină realitate.
 Vizualizări articol: 378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Lucas: Tehnologia din "Avatar" ar putea face ca "Războiul stelelor 3D" să devină realitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei