Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 ian 2010 - Anul XV, nr. 8 (4299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii se pot prostitua legal în statul american Nevada

Casele de toleranţă din statul american Nevada se pregătesc să primească "sânge proaspăt", după ce autorităţile au aprobat, în premieră pentru Statele Unite ale Americii, o lege care le permite şi bărbaţilor să practice cea mai veche meserie din lume, informează AFP.
Shady Lady Ranch, un mic han aflat la aproximativ 240 de kilometri de Las Vegas, unde lucrează în prezent patru prostituate, a anunţat pe site-ul lui oficial că va primi şi candidaturi masculine, după ce a primit aprobarea din partea organismului local care eliberează licenţe pentru practicarea prostituţiei.
"Soţia mea voia să încerce, aşa că am fost de acord", a declarat Jim Davis, un arhitect pensionar în vârstă de 78 de ani, care deţine de 17 ani hanul Shady Lady Ranch împreună cu soţia sa. "Nu ştim dacă va avea succes sau nu, dar va fi amuzant de descoperit", a adăugat acesta.
Nevada este singurul stat american în care prostituţia este legală, aceasta putând fi practicată în urma eliberării unei autorizaţii şi a efectuării testelor medicale obligatorii. Soţii Davis au convins serviciile de sănătate din Nevada să asigure un control medical echivalent şi pentru bărbaţi.
Prostituţia a rămas totuşi interzisă în localităţile cu peste 100.000 de locuitori, precum Las Vegas şi Reno, cele două mari oraşe din acest stat american.
Bobbi, în vârstă de 55 de ani, este soţia lui Jim Davis şi a primit deja sute de candidaturi. Ea speră să angajeze un bărbat sau chiar doi, până la sfârşitul lunii ianuarie.
Mai mulţi gigolo şi actori porno şi-au trimis CV-urile însoţite de o fotografie recentă pe site-ul oficial al acestei case de toleranţă, însă Bobbi afirmă că se află în căutarea acelor bărbaţi care pot să impresioneze clientela şi cu ajutorul farmecului personal, nu doar să o satisfacă din punct de vedere sexual. "Ei trebuie să fie capabili să râdă la glumele făcute de o femeie", a precizat Bobbi Davis.
Aceasta vizează o clientelă feminină şi caută bărbaţi heterosexuali care să practice prostituţia. Dacă viitorii lor clienţi vor fi, în majoritate, bărbaţi aflaţi în căutarea unor relaţii homosexuale, atunci soţii Davis au declarat că vor pune capăt acestei aventuri.
"Din cauza legii, dacă un bărbat cere un bărbat, suntem obligaţi să îl satisfacem", a declarat Bobbi Davis. "La fel se petrec lucrurile şi în cazul fetelor noastre. Orice bărbat care practică prostituţia are dreptul de a refuza să facă ceva cu un anumit client", a spus aceasta.
Lansarea în prostituţia masculină nu este o idee nouă. În 2005, celebra Heidi Fleiss, patroana unei reţele care oferea servicii sexuale contra cost elitei de la Hollywood, şi-a anunţat intenţia de a inaugura o casă de toleranţă de acest tip în comitatul Nye, din statul Nevada, a cărui graniţă se află la doar 100 de kilometri de Las Vegas. Mai multe aspecte de natură financiară au împiedicat-o pe Heidi Fleiss să obţină licenţa.
Alte case de toleranţă privesc cu un ochi critic intrarea bărbaţilor pe piaţa prostituţiei legale, deoarece se tem că acest proiect va favoriza prostituţia homosexuală şi au cerut autorităţilor americane să interzică pur şi simplu aceste case de toleranţă.
Dennis Hof, proprietarul Moonlite Bunny Ranch, nu se teme de această iniţiativă, deoarece este convins că nu există piaţă pentru prostituţia masculină. "Ce femeie cu bani va dori să conducă trei sau patru ore pentru a face aşa ceva? Niciuna. Peste un an, când se va face bilanţul, oamenii vor râde", a declarat el.
Les Brandt, un actor candidat în 2005 pentru proiectul lui Heidi Fleiss, dar care a ales în cele din urmă să rămână la actorie, a declarat că această cerere este reală şi că ea există cu adevărat. "Anumite femei au nevoie să plătească pentru a obţine această afecţiune care le face să se simtă mai umane. Şi există oameni care doresc să le satisfacă această nevoie", a declarat Les Brandt.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii se pot prostitua legal în statul american Nevada.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii se pot prostitua legal în statul american Nevada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei