Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2010 - Anul XV, nr. 5 (4296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britanicii, copleşiţi de zăpadă, au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale

Britanicii, copleşiţi de căderile masive de zăpadă din ultimele zile, au fost obligaţi să rămână mai mult timp în casele lor şi au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale, care a înregistrat un număr record de vizitatori în ultimele 24 de ore, informează Reuters.
Reprezentanţii site-ului IllicitEncounters.com, care le oferă persoanelor căsătorite posibilitatea de a avea o aventură, au declarat, miercuri, că au înregistrat un număr neaşteptat de mare de vizitatori în ultimele 24 de ore şi că au primit un număr record de cereri de înregistrare în dimineaţa zilei de miercuri.
Cei mai mulţi dintre noii membri înregistraţi pe site provin din zonele cele mai afectate de căderile masive de zăpadă din Marea Britanie, precum Hampshire, Berkshire şi West Country, directorii site-ului fiind obligaţi să angajeze personal suplimentar pentru a face faţă nevoilor tehnice cauzate de afluxul de vizitatori.
"Prin prisma acestor cifre, aş fi foarte curioasă să aflu cât de mult au «lucrat» în aceste zile acele persoane care au precizat în profilele lor că lucrează de la domiciliu", a precizat Sara Hartley, purtătoarea de cuvânt a site-ului.
"Poate că aceşti soţi şi soţii aşteptau momentul potrivit pentru a se înregistra (pe site - n.r.), aflându-se departe de ochii colegilor lor de muncă şi, mai important, de cei ai partenerilor lor de viaţă", a precizat aceeaşi sursă.
Pe site s-au înregistrat 2.567 de noi membri în ultimele şase zile, determinându-i pe specialiştii în domeniu să afirme că ianuarie va fi "cea mai aglomerată" lună a anului din acest punct de vedere.
Pagina electronică are înregistraţi deja peste 350.000 de britanici. Scopul site-ului IllicitEncounters.com este de a crea un mediu sigur şi liber de prejudecăţi, în care femeile căsătorite şi bărbaţii căsătoriţi se pot întâlni între ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britanicii, copleşiţi de zăpadă, au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britanicii, copleşiţi de zăpadă, au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei