Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2010 - Anul XV, nr. 4 (4295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Yoko Ono a acceptat să îşi scrie memoriile

Yoko Ono, văduva lui John Lennon, fost membru al trupei The Beatles, a declarat că va scrie un volum de memorii în care va relata anii ei de căsnicie alături de celebrul muzician, informează femalefirst.co.uk.
Yoko Ono, în vârstă de 76 de ani, a mărturisit că va scrie această autobiografie în viitorul apropiat.
"Mi-ar plăcea să fac asta. Va trebui doar să găsesc timpul necesar pentru a o face. Aceasta va fi următoarea mea carte, pe care o voi scrie în viitorii cinci ani", a declarat Yoko Ono.
Yoko Ono, pe care mulţi fani ai The Beatles o acuză că a contribuit la destrămarea legendare trupe britanice, a susţinut timp de zeci de ani că nu îşi va scrie niciodată memoriile, pentru că se teme să nu rănească familiile apropiaţilor "celor patru magnifici", inclusiv pe Cynthia Lennon, fosta soţie a lui John Lennon.
Mariajul lui John Lennon cu Cynthia s-a deteriorat tot mai mult pe măsură ce faima muzicianului britanic devenea tot mai mare, ruptura producându-se la puţin timp după ce acesta a cunoscut-o pe Yoko Ono, pe atunci o tânără artistă şi muziciană în plină afirmare.
John şi Cynthia Lennon au împreună un fiu, Julian Lennon, însă au divorţat în 1968. John Lennon s-a căsătorit un an mai târziu cu Yoko Ono, cu care a avut un alt fiu, pe Sean Lennon.
Yoko Ono a declarat că intenţionează să dezvăluie în acest volum de memorii toate detaliile aventurii sale cu John Lennon, care s-a transformat ulterior într-o căsnicie, şi că va demonta miturile despre implicarea ei în destrămarea trupei.
Un expert în istoria trupei The Beatles a declarat: "Spre deosebire de Cynthia, Yoko nu şi-a spus niciodată propria poveste despre The Beatles şi nici nu a făcut mărturisiri în public despre aventura şi căsătoria ei cu John, aşa că acest volum este aşteptat cu mare nerăbdare. Ea a spus întotdeauna că nu a avut nicio vină în legătură cu destrămarea The Beatles, deci aceste memorii reprezintă şansa ei de a explica lucrurile şi de a le clarifica".
John Lennon a fost asasinat de un fan cu probleme psihice, în 1980, la New York, chiar în faţa clădirii în care locuia.
John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
Născută în Tokyo, într-o familie bogată de bancheri, Yoko Ono a crescut şi studiat în Japonia şi în Statele Unite ale Americii, înainte de a deveni o artistă conceptuală şi cântăreaţă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Yoko Ono a acceptat să îşi scrie memoriile.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoko Ono a acceptat să îşi scrie memoriile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei