Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2009 - Anul XIV, nr. 302 (4288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câteva trucuri eficiente, folosite pentru a primi cadoul perfect de Crăciun

Experţii britanici în lifestyle au alcătuit un clasament al celor mai eficiente trucuri folosite de oameni pentru a le sugera partenerilor de viaţă cadoul pe care doresc să îl primească de Crăciun, atunci când aceştia sunt complet lipsiţi de inspiraţie în acest domeniu, informează dailymail.co.uk.

 

Micile indicii

Cea mai eficientă metodă folosită de femei este şi cea mai evidentă - "scăparea" unor mici indicii în conversaţiile avute cu partenerul de cuplu.
Pe locul al doilea s-a clasat un alt truc folosit frecvent - menţionarea, cu mult timp înainte de Crăciun, a cadoului pe care femeile şi-ar dori să îl primească, după care acest subiect nu va mai fi niciodată abordat. În acest fel, partenerii lor de viaţă vor crede că ideea cadoului în cauză le aparţine.
Pe poziţia a treia s-a situat "strecurarea" într-o discuţie banală a informaţiei referitoare la o bună prietenă care tocmai a primit un anumit cadou pe care şi dumneavoastră vi-l doreaţi foarte mult.

 

Competiţia

Al patrulea truc - femeile le comunică partenerilor de viaţă că este extrem de important pentru construirea personalităţii lor "să pună mult suflet" în căutarea cadoului pentru ele. Deşi iubiţii sau soţii lor ar putea să se îngrijoreze puţin după această "dezvăluire", doamnele şi domnişoarele pot să îi liniştească în mod subtil, "scăpând" imediat în conversaţie câteva indicii despre ceea ce consideră ele că reprezintă cadoul perfect.
Cea de-a cincea tehnică folosită de femei în acest domeniu se referă la stimularea instinctului de competiţie al partenerilor lor, prin descrierea în detaliu a cadoului primit de o bună prietenă din partea iubitului ei. În cea mai mare parte a cazurilor, partenerii lor de viaţă se vor simţi obligaţi să aleagă un cadou mai bun decât cel descris.

 

Bărbaţii au trucuri mai simple

În schimb, trucurile folosite de bărbaţi sunt puţin diferite şi mult mai simple. Pe prima poziţie în acest clasament se află zâmbetul. Bărbaţii sunt sfătuiţi să zâmbească atunci când partenerele lor vorbesc despre un lucru pe care ei şi-l doresc.
Pe locul al doilea se situează descrierea celui mai frumos cadou primit în trecut.
Totodată, pe locul al treilea se află o tehnică simplă folosită de bărbaţi. Ei discută cu partenerele lor cu sinceritate şi le spun într-un mod cât se poate de direct ceea ce nu şi-ar dori să primească, tocmai pentru a evita orice situaţie stânjenitoare cu ocazia ceremoniei de deschidere a cadourilor de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva trucuri eficiente, folosite pentru a primi cadoul perfect de Crăciun.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câteva trucuri eficiente, folosite pentru a primi cadoul perfect de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei