Google
SHOPPING CITY SUCEAVA - Craciun
SHOPPING CITY SUCEAVA - Craciun
SHOPPING CITY SUCEAVA - Craciun
 
joi, 17 dec 2009 - Anul XIV, nr. 296 (4282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6346 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Desert de Crăciun - Trufe tutti frutti

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, experţii britanici în gastronomie recomandă prepararea unui desert bazat pe fructe - trufele tutti frutti - informează dailymail.co.uk.
 

Ingrediente pentru 25 de porţii:
200 de grame de ciocolată albă, spartă în bucăţi
125 de grame de unt tăiat în cubuleţe
150 de grame de cireşe glasate colorate (roşii, verzi şi galbene)
6 biscuiţi

Mod de preparare:
1. Puneţi ciocolata şi untul într-un bol şi încălziţi-le uşor până se topesc împreună, în cuptorul cu microunde sau ţinând bolul într-un vas cu apă pus la încălzit, până ce apa ajunge la punctul de fierbere. Clătiţi cireşele cu apă călduţă într-un vas-sită (această operaţiune contribuie la înmuierea fructelor) şi apoi scurgeţi-le bine pentru a se usca. Aşezaţi cireşele pe un platou, tăiaţi-le în bucăţi mici şi adăugaţi-le în amestecul de ciocolată şi unt. Puneţi biscuiţii într-o pungă de plastic şi tasaţi-i cu ajutorul unui făcăleţ până se fărâmiţează. Adăugaţi-i în acelaşi bol şi amestecaţi bine întreaga compoziţie.
2. Tapetaţi interiorul unei tăvi pătrate cu o folie alimentară şi turnaţi amestecul obţinut la punctul 1. Înveliţi partea superioară a compoziţiei cu părţile laterale ale foliei alimentare şi presaţi pentru a nivela suprafaţa. Grosimea ideală a compoziţiei este de 2-3 centimetri.
3. Păstraţi tava la rece, în frigider, timp de câteva ore, pentru ca prăjitura să se întărească. După ce s-a întărit, răsturnaţi tava pe un platou şi tăiaţi în pătrăţele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Desert de Crăciun - Trufe tutti frutti.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Desert de Crăciun - Trufe tutti frutti0.05

Optik Tataru
Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei