Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Google se pregăteşte să lanseze căutările în timp real

Google va lansa, la nivel global, în următoarele zile, o nouă funcţie pentru motorul său de căutare, care permite utilizatorilor să efectueze căutări în timp real, în lista de rezultate urmând să apară şi informaţii de pe reţele sociale precum Facebook şi Twitter, se arată pe blogul companiei.
Rezultatele în timp real care vor fi primite de utilizatorii Google vor cuprinde toate informaţiile despre un anumit subiect publicate atât pe site-uri obişnuite, cât şi cele care apar pe diferite platforme de socializare precum, Facebook Twitter, MySpace şi FriendFeed, exact în momentul în care se face căutarea.
Lista cu rezultate Google va cuprinde doar unele dintre informaţiile de pe platformele sociale, însă utilizatorii pot accesa opţiunea "Latest results" pentru a vedea mai multe rezultate cu informaţii publicate pe bloguri sau pe Twitter. Pagina poate deveni mai cuprinzătoare, pe măsură ce noi informaţii sunt publicate.
"Setările noastre pentru căutări în timp real se bazează pe mai mult de 12 noi tehnologii care ne permit să monitorizăm mai mult de un miliard de documente şi să efectuăm milioane de modificări în timp real în fiecare zi", se arată într-un post publicat pe blogul Google.
"Desigur nimic din toate astea nu ar fi posibil fără ajutorul partenerilor noştri Facebook, MySpace, FriendFeed, Jaiku şi Identi.ca, alături de Twitter, care a fost anunţat acum câteva săptămâni", se mai arată în acelaşi material.
Motorul de căutare Bing, al companiei Microsoft, a introdus deja o versiune beta a căutărilor în timp real, folosind informaţii de pe Twitter.
Recent, Google a anunţat că va lansa la nivel global opţiunea căutărilor personalizate. Astfel, în indexul de rezultate ale căutărilor efectuate pe motorul său de căutare vor avea prioritate site-urile pe care utilizatorii le-au mai accesat în trecut.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Google se pregăteşte să lanseze căutările în timp real.
 Vizualizări articol: 363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google se pregăteşte să lanseze căutările în timp real0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei