Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2009 - Anul XIV, nr. 281 (4267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gesturi care trădează dependenţa emoţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Afecţiunea este un element vital într-o relaţie, însă trebuie să încercaţi să nu lăsaţi impresia că suferiţi când nu primiţi întotdeauna atenţia pe care v-o doriţi şi să învăţaţi să nu vă sufocaţi partenerul.
Bărbaţii spun că o femeie care cere atenţie în fiecare clipă nu este deloc atrăgătoare, dimpotrivă. Problema este că foarte multe reprezentante ale sexului frumos nu îşi dau seama când exagerează şi aproape cerşesc afecţiune, insistând prea mult să adopte anumite comportamente care nu fac decât să îi scoată din sărite pe partenerii lor. Dacă citind cele ce urmează recunoaşteţi că aţi trecut şi dumneavoastră prin asemenea situaţii, ar fi bine să vă revizuiţi atitudinea şi să nu îi mai daţi iubitului dumneavoastră ocazia de a se simţi sufocat.

 

Căutaţi mereu aprobarea lui

Bărbaţii au propriile lor îndoieli, nehotărâri şi probleme, aşa că, spun ei, nu se simt confortabil atunci când ştiu că trebuie să vă aprobe şi să vă liniştească permanent. Prin urmare, deşi dumneavoastră consideraţi asta drept un semn de implicare, poate ar fi bine să vă abţineţi de la a-i cere partenerului părerea în orice privinţă şi, mai ales, în chestiuni „mărunte”, cum ar fi ţinuta pentru o petrecere sau coafura. Bărbaţii vor să fie consultaţi şi să dea sfaturi atunci când este vorba de lucruri importante, ca de exemplu mutatul în alt oraş sau schimbarea carierei. Restul aşa-ziselor dileme femeieşti nu prezintă nici o importanţă pentru domni.

 

Vreţi ca partenerul să vă distreze

Cum femeile au, prin natura lor, înclinaţii către organizarea evenimentelor sociale şi participarea la acestea, pentru un bărbat este destul de ciudat să aibă lângă el o parteneră care se aşteaptă ca el să o distreze. Dacă femeia se bazează exclusiv pe această idee şi o promovează neîncetat, bărbatul îşi va face mustrări de conştiinţă de fiecare dată când trebuie să rămână peste program la serviciu sau când vrea să iasă în oraş doar cu gaşca lui de prieteni. Ieşirile în oraş trebuie să fie echilibrate. E bine ca fiecare dintre parteneri să aibă propriul grup de prieteni, cu care să iasă „individual”, însă acest lucru nu înseamnă că ieşirile în doi trebuie excluse.

 

Citiţi dincolo de gesturile iubitului

Dacă iubitul dumneavoastră nu vă spune că vă iubeşte după fiecare discuţie telefonică pe care o purtaţi, asta nu înseamnă că relaţia voastră s-a terminat. Se poate ca el să fie preocupat de ceva sau pur şi simplu să aibă treabă la serviciu. Nu este nevoie să despicaţi firul în patru, mai ales când chestiunile care vă dau bătăi de cap nu prezintă o importanţă deosebită. Bărbaţii nu îşi calculează atent fiecare gest şi fiecare cuvânt şi, de cele mai multe ori, acţiunile lor nu trădează nimic ascuns. Domnilor nu le plac subînţelesurile, iar acesta este principalul argument care ar trebui să vă convingă că nici ei nu le aplică în relaţiile pe care le au, fie că este vorba de cele amoroase, fie de cele profesionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gesturi care trădează dependenţa emoţională.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gesturi care trădează dependenţa emoţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei