Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2009 - Anul XIV, nr. 256 (4242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii din Hollywood îşi pregăteau spargerile cu ajutorul internetului

O bandă de hoţi care a spart, începând cu sfârşitul anului 2008, mai multe locuinţe ale starurilor din Hollywood, îşi crease o bază de date completă despre 50 de case aparţinând unor celebrităţi, cu ajutorul internetului, a anunţat site-ul TMZ.com, citat de AFP.
TMZ.com, site-ul specializat în informaţii despre viaţa celebrităţilor, şi-a informat cititorii că un computer confiscat de poliţia americană de la unul dintre hoţi conţinea pe hard disk-ul său 51 de fotografii făcute din aer ale reşedinţelor unor staruri, situate pe dealurile din Hollywood, în partea de nord a oraşului Los Angeles.
La începutul săptămânii, poliţia din Los Angeles (LAPD) a precizat că banda celor şapte presupuşi hoţi - dintre care unii au mai puţin de 20 de ani - îşi alegea ţintele urmărind cu minuţiozitate site-urile destinate celebrităţilor.
Ancheta desfăşurată de LAPD le-a permis poliţiştilor să facă legătura între cele zece cazuri de spargeri de locuinţe. Hoţii urmăreau pe internet site-urile destinate celebrităţilor, care publică informaţii detaliate despre programul zilnic al vedetelor.
Ei aflau în acest fel intervalele orare în care starurile nu erau acasă şi au putut astfel să spargă reşedinţele lui Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paris Hilton şi Megan Fox.
Potrivit unor surse din LAPD, hoţii au reuşit să sustragă bijuterii, articole vestimentare şi accesorii create de designeri de lux, în valoare de peste trei milioane de dolari, din decembrie 2008 şi până în luna septembrie.
Un număr de şase membri presupuşi ai acestei bande au fost arestaţi între 11 septembrie şi 22 octombrie, iar cel de-al şaptelea a dispărut de la domiciliu, fiind dat în urmărire de poliţia americană.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii din Hollywood îşi pregăteau spargerile cu ajutorul internetului.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii din Hollywood îşi pregăteau spargerile cu ajutorul internetului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei