Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe lângă apeluri şi SMS

Românii folosesc cel mai mult agenda şi alarma de pe telefoanele mobile

Alarma şi agenda de contacte de pe telefonul mobil sunt cele mai importante pentru români, fiind folosite de 35% şi, respectiv, 77% dintre posesorii de mobile, este concluzia unui studiu realizat de GfK România.
GfK România a analizat, în septembrie, în cadrul studiului Omnibus, locul pe care telefoanele mobile îl ocupă în viaţa românilor şi anume funcţiile cele mai solicitate şi categoriile de persoane care ar suferi cel mai mult de pe urma privării de telefon.
În afară de apeluri şi SMS-uri, posesorii de telefoane ar fi cel mai afectaţi de pierderea agendei de contacte, lucru valabil pentru cele mai multe persoane indiferent de vârstă, în condiţiile în care 77% dintre respondenţi spun că accesează această funcţie zilnic. Pe de altă parte, ceasul deşteptător de pe telefonul mobil este folosit zilnic de 35% dintre respondenţi.
În plus, 32% dintre tinerii cu vârste între 18 şi 24 de ani şi 12% dintre cei cu vârste între 25 şi 34 de ani folosesc player-ul de muzică de pe telefon, în timp ce 41% dintre tinerii din prima categorie şi 11,8% dintre cei din a doua categorie folosesc funcţiile Bluetooth şi infraroşu.
Tinerii cu vârste sub 24 de ani ar fi cei mai afectaţi de privarea de telefonul mobil, în timp ce persoanele cu vârsta peste 35 de ani ar fi mai puţin afectate de acest lucru.
Studiul GfK Omnibus a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de respondenţi, reprezentativ la nivel naţional. Potrivit acestuia, circa 75% din populaţia României cu vârste peste 15 ani deţine telefon mobil, iar în mediul urban, proporţia se ridică până la 85%.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii folosesc cel mai mult agenda şi alarma de pe telefoanele mobile.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Românii folosesc cel mai mult agenda şi alarma de pe telefoanele mobile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei