Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primul solist al formaţiei Iron Maiden, Paul Di'Anno, va concerta în noiembrie la Cluj şi Bucureşti

Primul solist al celebrei formaţii britanice Iron Maiden, Paul Di'Anno, va susţine două concerte în România, primul fiind programat la Bucureşti, în 19 noiembrie, iar cel de-al doilea la Cluj-Napoca, în 20 noiembrie.
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de organizatorii evenimentelor - Promusic Prod şi revista Maximum Rock -, concertele fac parte din turneul mondial al artistului, care cuprinde aproape 30 de ţări, printre care Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, România şi Irlanda.
Concertul de la Bucureşti este programat în 19 noiembrie, iar cel de la Cluj-Napoca în ziua următoare, în Irish & Music Pub.
Pentru concertul de la Cluj-Napoca, numărul biletelor este limitat la 300, iar preţul variază în funcţie de momentul cumpărării: 50 de lei primele o sută de bilete şi 55 de lei următoarele. Acestea se pot cumpăra din reţeaua magazinelor Germanos, librariile Cărtureşti sau online la www.eventim.ro.
Paul Di'Anno va prezenta atât piesele care l-au făcut celebru alături de Iron Maiden, "Running Free", "Phantom of the Opera", "Transylvania", "Iron Maiden", "Killers", cât şi altele mai noi, care au fost incluse pe albumele editate alături de formaţiile cu care acesta a mai cântat.
Concertele sale din România vor fi deschise de norvegienii de la Thunderbolt, formaţia care a deschis şi concertul King Diamond de la Bucureşti.
Paul Di'Anno este primul solist vocal al celebrei formaţii Iron Maiden. Activitatea acestuia alături de britanici s-a desfăşurat în perioada 1978 -1981, perioadă în care a compus, printre altele, piesele "Running Free", "Phantom of the Opera", "Transylvania", "Iron Maiden" şi "Killers".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul solist al formaţiei Iron Maiden, Paul Di'Anno, va concerta în noiembrie la Cluj şi Bucureşti.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primul solist al formaţiei Iron Maiden, Paul Di'Anno, va concerta în noiembrie la Cluj şi Bucureşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei