Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2009 - Anul XIV, nr. 236 (4222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucruri bune şi rele într-o lume fără bărbaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi o lume fără bărbaţi? O scriitoare britanică a alcătuit o listă amuzantă, care cuprinde aspecte bune şi rele ale unei lumi în care bărbaţii nu ar mai exista.


Iată lista de minusuri ale bărbaţilor:

1. Bărbaţii cred că nu greşesc niciodată
Reprezentanţii sexului tare consideră că au întotdeauna dreptate şi că nu greşesc niciodată. În timp ce femeile îşi fac tot felul de probleme atunci când mâncarea nu a ieşit ca la carte sau când se întâmplă să uite cheia în uşă, bărbaţii găsesc întotdeauna un vinovat pentru prostiile pe care le fac.

2. Bărbaţii dau sfaturi exact când ar trebui să asculte
Domnii nu reuşesc în ruptul capului să înţeleagă faptul că femeilor le place să se plângă din când în când. Dacă acest lucru se întâmplă, asta nu înseamnă că femeile caută o soluţie practică pentru orice nimic, ci, mai degrabă, că vor să-şi verse amarul şi să se plângă de cât de ocupate sunt, cât de grea şi enervantă e viaţa şi multe altele. Când doamnele încep „recitalul”, bărbaţii caută să găsească un răspuns la aceste probleme minore, şi asta cât mai repede. Nu de alta, dar se grăbesc să se întoarcă la meciul de fotbal de la televizor sau la jocul de pe calculator.

3. Bărbaţii cred că şosetele se împerechează singure
Niciodată bărbaţii nu se întreabă cum de dulapul este mereu plin cu haine curate şi cum de şosetele lor sunt împerecheate. E adevărat, domnii se pricep de minune să pună hainele murdare în coşul de rufe (de cele mai multe ori, printr-o aruncare ca la baschet), însă acolo se termină procesul. Nu ştiu că, mai departe, hainele trebuie puse în maşina de spălat, apoi la uscat, după care trebuie călcate şi aşezate la loc în dulap. Sau că şosetele trebuie împerecheate cu atenţie. Probabil, bărbaţii cred că Dumnezeu zice să se umple dulapul cu haine curate şi minunea se întâmplă!

4. Bărbaţii nu sunt în stare să urmărească lista de cumpărături
Când trimiţi un bărbat la cumpărături, există două posibile scenarii. Fie te sună după o jumătate de oră să urle la tine că nu ţi-ai organizat lista de cumpărături aşa cum trebuie, fie ignoră ce i-ai spus să cumpere şi te trezeşti că vine acasă cu lucruri complet inutile sau doar cu două kilograme de brânză, un bax de bere de 24 de cutii şi nişte murături.

5. Bărbaţii preferă să se rătăcească decât să ceară indicaţii
Noroc că s-au inventat sistemele GPS, care îi mai scot pe domni din încurcături atunci când pornesc pe un traseu necunoscut. Dar, chiar şi aşa, GPS-ul prezintă un inconvenient. Bărbaţii nu pun nici o secundă la îndoială indicaţiile date de acesta, chiar dacă văd că merg în direcţia greşită ori prin trafic aglomerat sau ajung pe un drum de ţară din mijlocul pustietăţii.

6. Bărbaţii trebuie să câştige orice competiţie
Este adevărat: bărbaţii nu vor să piardă niciodată. Chiar dacă joacă „Nu te supăra, frate” cu un copil, cu atât mai mult dacă este al lor. Se poate ca un astfel de comportament să fie o rămăşiţă din moştenirea genetică adusă de omul primitiv, care trebuia să fie puternic pentru a supravieţui, însă este un obicei enervant. Gândiţi-vă: mamele lasă copiii să câştige, iar taţii bat copiii la jocuri în mod intenţionat.

7. Iarna „fură” toată pătura, iar vara o aruncă pe jos
Ce contează dacă femeii de lângă el îi este cald sau frig? Fără comentarii.

8. Bărbaţii se plâng la cel mai mic semn de răceală
Aşteptăm ca dintr-un moment în altul oamenii de ştiinţă să ne confirme că, în afară de gripa aviară şi cea porcină, există şi o „gripă bărbătească”. Domnii nu suportă să fie bolnavi, iar la cel mai mic semn de răceală încep să îşi facă probleme chiar pentru viaţa lor. Ce s-ar face dacă ar trebui să suporte durerile menstruale sau, şi mai rău, să treacă prin chinurile facerii?

9. Bărbaţii nu pot fi atenţi la mai multe lucruri deodată
Domnii trebuie să se concentreze la lucruri pe rând, iar dacă cineva îi întrerupe din „concentrarea” lor, atunci este prăpăd. Fiecare lucru trebuie să primească o atenţie specială, motivează domnii acest comportament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucruri bune şi rele într-o lume fără bărbaţi.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucruri bune şi rele într-o lume fără bărbaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei