Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emisiunea "Frumuseţe pe muchie de cuţit" revine la Pro TV, din 6 octombrie

Cel de-al doilea sezon al emisiunii "Frumuseţe pe muchie de cuţit" revine la Pro TV, din 6 octombrie, de la ora 20.30, informează televiziunea.
În fiecare marţi seară, pentru cel de-al doilea sezon, Victor Slav le va fi din nou alături persoanelor care se supun unor transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi, implicit, o viaţă mai bună.
Victor Slav, gazda emisiunii de la Pro TV, mărturiseşte că a început deja lucrul pentru acest nou sezon, după ce, în perioada vacanţei, echipa a fost asaltată de zeci de mii de poveşti tulburătoare ale unor oameni care visează să îşi schimbe viaţa în bine.
"Am început deja filmările şi am cunoscut oameni cu poveşti emoţionante, sensibili, dar curajoşi, oameni foarte diferiţi, de vârste şi profesii diferite, femei şi bărbaţi deopotrivă, care au în comun dorinţa de a scăpa de complexe pentru o existenţă normală. Pot să vă spun că în acest sezon telespectatorii Pro TV vor avea parte de întâlniri impresionante, atât de emoţionante încât şi nouă ne-au dat lacrimile pe platourile de filmare. Nu vor lipsi însă nici surprizele, pentru că ne dorim ca fiecare participant al acestui show să aibă o întâlnire specială cu oglinda şi familiile lor", mărturiseşte Victor Slav.
Ca şi în sezonul trecut, Victor va fi alături pas cu pas de aceşti oameni, îi va însoţi la consultaţiile medicale, îi va vizita în perioada de recuperare şi va pune la cale împreună cu echipa emisiunii întâlniri emoţionante pentru pacienţi. Medici specialişti de top şi tehnologii moderne vor contribui la schimbările spectaculoase prin care vor trece persoanele de la "Frumuseţe pe muchie de cuţit".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emisiunea "Frumuseţe pe muchie de cuţit" revine la Pro TV, din 6 octombrie.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emisiunea "Frumuseţe pe muchie de cuţit" revine la Pro TV, din 6 octombrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei