Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2009 - Anul XIV, nr. 217 (4203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dovedit ştiinţific

Bărbaţii mint de două ori mai mult decât femeile

Bărbaţii mint de două ori mai mult decât femeile, potrivit unui sondaj recent, realizat de compania 21th Century Fox, ale cărui rezultate şi concluzii au apărut în ediţia electronică a publicaţiei britanice Daily Express.
Potrivit acestui sondaj, bărbaţii le spun şefului, colegilor sau partenerului de viaţă, în medie, şase minciuni pe zi. Numărul minciunilor ajunge astfel la 42 pe săptămână, 2.184 pe an, 126.672 în timpul unei vieţi.
În schimb, femeile spun trei minciuni pe zi, ajungând la 68.796 de minciuni pe parcursul vieţii.
Sondajul, realizat de compania 20th Century Fox Home Entertainment pentru a marca lansarea pe DVD a serialului de televiziune "Lie to Me", a descoperit că cea mai frecventă minciună, spusă atât de bărbaţi, cât şi de femei, este: "Nu s-a întâmplat nimic, sunt bine".
Expertul în limbajul trupului Richard Newman a declarat: "Limbajul trupului reprezintă o bună metodă care ne avertizează atunci când cineva minte. Cu toate acestea, cei mai mulţi dintre oameni nu pot să citească aceste semne. Îşi imaginează că dacă cineva ascunde adevărul, îşi va feri privirea. Reciproca este adevărată. Mincinoşii fac orice ca să ne convingă - rămânând nemişcaţi şi uitându-ne la noi ca să ne citească reacţiile".
"Atingerea feţei şi o clipire rapidă sunt reacţii prin care mincinoşii se trădează. Însă chiar şi cel mai bun expert din lume poate să identifice doar 85% din minciunile auzite, detectate cu ajutorul limbajului trupului".
Cu toate acestea, peste 80% dintre persoanele intervievate au declarat că îşi dau seama cu uşurinţă dacă partenerul lor de viaţă minte - şi peste o treime dintre ei a fost surprinşi în timp ce încercau să îşi mintă partenerii.
Aproape un sfert dintre cuplurile respondente s-au certat din cauza minciunilor, iar 7% s-au despărţit. Aproximativ 9% dintre participanţi au avut probleme la locul de muncă din cauza faptului că au preferat să mintă.
Printre cele mai frecvente minciuni se numără: "Îmi pare bine să te revăd. Mi-e dor de tine", "Traficul a fost aglomerat", "Alarma ceasului meu nu a pornit iar trenul a avut întârziere".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii mint de două ori mai mult decât femeile.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Bărbaţii mint de două ori mai mult decât femeile3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei