Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2009 - Anul XIV, nr. 212 (4198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşitul lumii ar fi trebuit să fie pe 9 septembrie, potrivit prezicătorilor britanici

Ieri, 9 septembrie 2009, a noua zi din a noua lună a celui de-al nouălea an din acest mileniu, era ziua în care, potrivit prezicătorilor britanici, lumea urma să se sfârşească, informează Daily Mail, în ediţia online.
În ultimele săptămâni, chatroom-urile devotate teoriilor despre conspiraţiile extratereştrilor, culturile închinate Apocalipsei şi numerologii - persoane care consideră că numerele au o semnificaţie mistică - au discutat îndelung despre ziua de 9 septembrie 2009 (09/09/09). Dintre aceştia, unii avertizau în legătură cu explozia epidemiei de gripă porcină, alţii spuneau că lumea va fi înghiţită de o gaură neagră generată de acceleratorul de particule CERN din Elveţia.
Cu toate acestea, dintre evenimentele previzibile ale zilei de nouă septembrie fac parte lansarea unui joc video - "The Beatles: Rock Band" - şi a unui nou produs Apple, conform jurnaliştilor britanici.

Ultimii ani au fost foarte trişti pentru fanii Apocalipsei, în condiţiile în care trecerea dintre milenii s-a produs în linişte, iar data de 6 iunie 2006 (06/06/06) s-a dovedit a fi o zi obişnuită de marţi, lipsită de evenimente spectaculoase. Fanii Apocalipsei şi-au pus mari speranţe în ziua de 9 septembrie 2009, în special în Marea Britanie, unde 999 este numărul telefonic al serviciului naţional pentru urgenţe.
Utilizatorii care se conectează pe site-ul www.alien-earth.org pot citi diverse teorii care combină profeţiile lui Nostradamus cu cele mayaşe, cărora li se adaugă previziuni extrem de sumbre legate de cercetările ştiinţifice efectuate în laboratorul CERN din Geneva, unde se află acceleratorul de particule Large Hadron Collider. "Nu uitaţi că 999 este un 666 cu capul în jos. Nostradamus ne-a avertizat în urmă cu 400 de ani despre crearea unei Maşini a Apocalipsei - acceleratorul de particule CERN", menţionează site-ul.
Pe de altă parte, pe site-ul www.revelation.13.net, numerologii şi-au manifestat îngrijorarea în legătură cu gripa porcină. "Populaţia mondială va ajunge la 6,8 miliarde de persoane în noiembrie 2009, iar Revelaţia 6:8 povesteşte despre al patrulea călăreţ al Apocalipsei, Moartea. Ar putea ea să ia forma unei mutaţii în virusul gripei porcine şi să devină o epidemie mortală la scară planetară? Nu uitaţi că «nein» înseamnă «nu» în limba germană, iar 9-9-9 ar putea să însemne «nu-nu-nu»", menţionează pagina respectivă.
Există însă şi numerologi care combat previziunile sumbre, cum este cazul expertei Pauline Rose. "Nouă este numărul împlinirii şi putem să sperăm că de acum înainte multe lucruri bune vor începe să se întâmple. Cu toţii am avut nouă ani dificili şi au existat tot felul de teste grele pentru oamenii din lumea întreagă", a precizat ea.
Pe de altă parte, în China, zeci de mii de cupluri şi-au legat destinele în această miercuri, deoarece data de 9 septembrie 2009 este considerată ca fiind aducătoare de noroc. În limba chineză, cifra nouă se pronunţă "jiu" şi înseamnă "longevitate". Potrivit presei internaţionale, nouă a fost un număr asociat mult timp cu împăratul Chinei, pe a cărui robe erau brodaţi nouă dragoni. În plus, se spune că Oraşul Interzis avea 9.999 de camere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfârşitul lumii ar fi trebuit să fie pe 9 septembrie, potrivit prezicătorilor britanici.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sfârşitul lumii ar fi trebuit să fie pe 9 septembrie, potrivit prezicătorilor britanici5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei