Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2009 - Anul XIV, nr. 205 (4191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivalul Cerbul de Aur debutează, astăzi, cu un spectacol al artiştilor de muzică uşoară români

Ediţia de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur debutează miercuri, la Braşov, cu un spectacol în care cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară români vor interpreta melodii îndrăgite de toate generaţiile, informează TVR, organizator al evenimentului.
Luminiţa Anghel şi Aura Urziceanu vor interpreta piesele "The Best", respectiv "Pround Mary", făcute cunoscute publicului din întreaga lume de Tina Turner. Mihai Georgescu şi Delia Matache vor bucura audienţa cu melodii precum "I Want To Break Free" şi "I Will Survive", cu care Queen, respectiv Gloria Gayner au făcut furori.
Iubitorii muzicii lui Tom Jones vor putea asculta piesa "Delilah", în interpretarea lui Marcel Pavel. Monica Anghel va urca pe scena Cerbului de Aur cu melodia "Unchain My Heart", în varianta interpretată de Ray Charles. Piesa "I Feel Good", a lui James Brown, va fi cântată de Aurelian Temişan.
Regretatul Frank Sinatra va fi readus în memoria publicului de către Gabriel Cotabiţă, care va cânta "My Way". Spectatorii şi telespectatorii vor putea fredona alături de Nicola şi Paula Seling piesele "Stop" şi "I Will Always Love You", care le-au adus succes lui Sam Brown, respectiv lui Whitney Houston.
Din spectacolul de deschidere nu va lipsi nici muzica românească. Doina Spătaru va cânta "Nu mă mai despart de tine", Vlad Miriţă va aduce în atenţia publicului melodia "Eternitate", cântată de George Nicolescu, iar Leo Iorga va face audienţa să vibreze cu piesa trupei Compact - "Singur te caut în noapte". Lista pieselor româneşti este întregită de melodiile "Dor de viaţă", cu care Aura Urziceanu a bucurat publicul ani la rând, şi "Drumurile noastre toate", a regretatului Dan Spătaru. Cele două piese vor fi interpretate de Nico, respectiv George Nicolescu.
Finalul spectacolului de deschidere va fi marcat de piesa lui Michael Jackson "We Are The World", care va putea fi ascultată în interpretarea tuturor artiştilor.
Acest spectacol va fi precedat de un program special pregătit de trupa Sistem şi de Baletul Festivalului Cerbul de Aur, a cărui coregrafie este asigurată de Tone Leonard, component al trupei Lord of The Dance, adus special din Irlanda pentru evenimentul de la Braşov.
Interpreţii din spectacolul de deschidere vor fi acompaniaţi de orchestra dirijată de Ionel Tudor, care cuprinde 15 instrumentişti profesionişti. Acestora li se vor alătura 20 dintre cei mai buni instrumentişti ai Filarmonicii din Braşov.
După spectacolul de deschidere, prezentat de Delia Budeanu şi Aurelian Temişan, vor intra în competiţie primii opt concurenţi, din Italia, Australia, Letonia, Belgia, Moldova, România, Armenia şi Rusia.
Seara se va încheia cu un recital al trupei Hot Chocolate. Cu o carieră impresionantă, de mai bine de 30 de ani, Hot Chocolate a lansat de-a lungul vremii piese cunoscute în toată lumea - "You Sexy Thing", "Every One\'s A Winner", "It Started With a Kiss" şi "So You Win Again".
Ediţia din 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur va reuni 25 de concurenţi din 18 ţări. Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro. Pe scena Cerbului de Aur vor mai susţine recitaluri trupele şi artiştii români Direcţia 5, Vama, Holograf şi Loredana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Cerbul de Aur debutează, astăzi, cu un spectacol al artiştilor de muzică uşoară români.
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Festivalul Cerbul de Aur debutează, astăzi, cu un spectacol al artiştilor de muzică uşoară români5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei