Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum reacţionaţi după ce v-a înşelat?

Este extrem de dureros să aflaţi că v-a înşelat, însă drumul de la scuze la uitare (dacă este posibil) este şi mai greu de suportat. Chiar dacă doriţi să-i dai iubitului dumneavoastră o nouă şansă, din nefericire, relaţia cu el nu va mai fi niciodată la fel de frumoasă.
Mitul marii iubiri, căsătoria... există atâtea motive să credeţi în dragostea exclusivă care va dura veşnic. Însă nu se întâmplă întotdeauna aşa cum v-aţi aşteptat şi multe dintre dumneavoastră vă confruntaţi cu infidelitatea partenerului. Unele femei preferă să rupă imediat relaţia, însă altele acceptă să-i dea mai dea o şansă iubitului infidel. În acest caz, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă salvaţi cuplul după ce el v-a înşelat.



Încercaţi să-l înţelegeţi


Atunci când intervine o astfel de criză într-un cuplu, acest lucru lasă urme. Dacă doriţi să vă salvaţi cuplul, va trebui să încercaţi să comunicaţi deschis cu partenerul dumneavoastră şi să înţelegeţi motivele infidelităţii sale. Orice relaţie este compromisă dacă nu există comunicare. Întrebaţi-l ce l-a împins să facă această greşeală şi trageţi de aici învăţămintele pentru a putea merge mai departe. Dacă refuză să vorbească, obligaţi-l să o facă; nu este pe poziţia de a negocia. Chiar dacă vă este greu, stăpâniţi-vă furia şi dezamăgirea şi încercaţi să vă înţelegeţi partenerul.

 

Fiţi categorică

Spuneţi-i iubitului dumneavoastră că v-a rănit foarte mult comportamentul său şi că este ultima dată când acceptaţi aşa ceva. Va trebui însă să fiţi categorică. Pur şi simplu îi spuneţi că la următoarea greşeală, îl părăsiţi. Partenerul dumneavoastră trebui să simtă că stă cu sabia lui Damocles deasupra capului şi că nu mai are voie să greşească.

 

Nu vă focalizaţi pe cealaltă

Pe de o parte, nu-i puneţi prea multe întrebări despre cea cu care v-a înşelat. Întrebări de genul: "Ce aţi făcut?" sau "Ce are mai bun ca mine?" nu vor face decât să vă răscolească durerea. Pe de altă parte, nu lăsaţi infidelitatea lui să vă devasteze viaţa. Nu vă focalizaţi gândurile pe ea. Nu puteţi să vă comportaţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, este imposibil şi nerecomandat, dar nici nu o lăsaţi pe cealaltă să ocupe un loc important, pe care nu-l merită, în viaţa dumneavoastră.

 

Lăsaţi timpul să rezolve

Rănile sunt teribile la început, simţiţi că nu puteţi trece peste această infidelitate, însă încet, încet veţi vedea că vor începe să se cicatrizeze. Asta poate să dureze şi variază în funcţie de fiecare în parte, însă într-o zi vă veţi da seama că acest episod dureros a trecut. Lăsaţi-vă timp ca să iertaţi şi să uitaţi, nu vă forţaţi mâna pentru a-i face plăcere iubitului dumneavoastră.

 

Trageţi concluzii

Dacă infidelitatea lui vă macină şi vă face viaţa imposibilă, va trebui să fiţi capabilă să înţelegeţi că această relaţia, aşa cum a devenit, este sortită eşecului. Este imposibil să trăiţi cu gândul că fiecare ieşire a iubitului dumneavoastră este o sursă de angoasă şi nu veţi putea să-l controlaţi şi să supravegheaţi tot ce face.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum reacţionaţi după ce v-a înşelat?.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cum reacţionaţi după ce v-a înşelat?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei