Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noile cântece compuse de Michael Jackson se află pe un hard disk deţinut de La Toya, sora starului

La Toya Jackson se află în posesia unui hard disk care conţine circa 100 de cântece noi, nelansate pe piaţă, pe care Michael Jackson le-a înregistrat în duet cu artişti renumiţi, precum Ne-Yo, Akon şi Will.i.am din trupa Black Eyed Peas, potrivit revistei Rolling Stone.
Reuters informează că acest hard disk se afla în computerul pe care Michael Jackson îl avea instalat în reşedinţa închiriată în Holmby Hills, California, în ultima parte a vieţii sale. La câteva ore după moartea starului, membrii familiei Jackson s-au grăbit spre această reşedinţă, de unde au luat toate bunurile cântăreţului. La Toya Jackson a intrat, astfel, în posesia acelui hard disk, informează revista Rolling Stone, potrivit managerului starului, Frank DiLeo.
"Au umplut camioanele şi au luat totul", a declarat DiLeo într-un interviu pentru cel mai recent număr al celebrei reviste americane, care a apărut pe piaţă vineri. "Credeau că Michael era proprietarul tuturor acelor lucruri, aşa că ei au luat totul, chiar şi mobila, care era închiriată. Aceştia sunt oamenii care vor să îi administreze averea?", a întrebat DiLeo.
Testamentul starului stipulează ca 40% din avere să îi revină mamei sale, Katherine Jackson, în vârstă de 79 de ani. Aceasta doreşte, însă, să aibă un control mai mare asupra averii fiului ei şi a declarat că are numeroase dubii în ceea ce îi priveşte pe cei doi executori desemnaţi de Michael prin testament, care administrează în prezent bunurile cântăreţului.
Într-un interviu acordat ulterior agenţiei Reuters, Frank DiLeo a declarat că este "destul de sigur" că acel hard disk se află în prezent la reşedinţa familiei Jackson, din Encino, California.
"Avocaţii administratorilor averii vor trimite citaţii pentru a recupera acest hard disk, pentru a sigila conţinutul lui", a explicat DiLeo.
Un e-mail trimis agentului de presă al La Toyei Jackson a rămas fără răspuns, iar purtătorul de cuvânt al familiei Jackson nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestor informaţii.
O purtătoare de cuvânt a artistului Will.i.am, membru al trupei Black Eyed Peas, a declarat că acesta nu deţine copii ale pieselor create împreună cu Michael Jackson. Agenţii de presă ai cântăreţilor Akon şi Ne-Yo nu au putut fi contactaţi sau nu au dorit să comenteze această informaţie.
Frank DiLeo a declarat pentru revista Rolling Stone că pe acel hard disk se aflau cel puţin 100 de cântece - inclusiv unele înregistrate în anii 1980, când Michael Jackson era în culmea gloriei -, care nu au fost lansate până în prezent. Printre aceste cântece se află câteva piese "fantastice", care nu au mai încăput pe albumul "Bad", lansat în 1987, a declarat DiLeo.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii sale ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile cântece compuse de Michael Jackson se află pe un hard disk deţinut de La Toya, sora starului.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noile cântece compuse de Michael Jackson se află pe un hard disk deţinut de La Toya, sora starului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei