TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,8784 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0503 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţetă de vară:

Piept de pui cu sos pesto şi cu roşii coapte

Odată cu venirea verii, nutriţioniştii britanici recomandă preparatele bucătăriei mediteraneene, renumite atât pentru savoare, cât şi pentru valoarea lor nutriţională, informează dailymail.co.uk.

Ingrediente:
patru bucăţi de piept de pui fără oase şi fără piele
patru linguri de sos pesto
85 de grame de brânză Mascarpone
4 linguri de ulei de măsline
100 de grame de cuburi de pâine uscată
100 de grame de tomate
o mână de seminţe de pin
o mână de frunze de busuioc
o lingură de pesmet

Mod de preparare
1. Încălziţi cuptorul la 180-200 de grade Celsius. Folosiţi un cuţit ascuţit pentru a tăia pe lungime fiecare piept de pui, pentru a forma astfel un fel de buzunar.
2. Amestecaţi sosul pesto cu crema de brânză Mascarpone, apoi introduceţi câte un sfert din acest amestec în fiecare buzunar al celor patru bucăţi de piept de pui şi neteziţi fanta de închidere.
3. Turnaţi puţin ulei de măsline peste fiecare piept de pui. Puneţi cuburile de pâine pe un platou întins şi turnaţi peste ele ulei de măsline.
4. Puneţi bucăţile de piept de pui pe platou şi presăraţi deasupra lor pesmetul. Aşezaţi bucăţile de piept de pui într-o tavă unsă cu ulei de măsline, împreună cu tomatele. Turnaţi deasupra lor restul de ulei.
5. Introduceţi tava în cuptor, la temperatura indicată, timp de 20-25 de minute, până când pieptul de pui capătă o crustă de culoare arămie şi este bine copt. Presăraţi deasupra seminţele de pin şi reintroduceţi tava în cuptor pentru încă două minute.
6. Presăraţi frunzele de busuioc deasupra şi serviţi acest preparat împreună cu cartofi sau cu pâine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piept de pui cu sos pesto şi cu roşii coapte.
 Vizualizări articol: 232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piept de pui cu sos pesto şi cu roşii coapte0.05

Facos Suceava
Iulius Mall Suceava
MedClinic
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Toyota - Noul Yaris Hybrid
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei