Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorii veterani laureaţi cu Oscar au întors spatele Hollywoodului

Unul dintre motivele pentru care filmele actuale par să distribuie aceiaşi actori constă în faptul că mulţi câştigători ai premiului Oscar, adevărate legende la Hollywood, au decis să se retragă sau au obţinut atât de mulţi bani, încât nu-i mai interesează cariera artistică, informează Reuters.
Gene Hackman - De două ori laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Filiera franceză" (1972) şi "Necruţătorul/ Unforgiven" (1993), a apărut pentru ultima oară într-un film în anul 2004, în comedia "Bun venit în Mooseport". Filmul a fost un considerat un eşec atât de mare, încât actorul a renunţat pur şi simplu la a mai apărea în filme. În prezent în vârstă de 79 de ani, Gene Hackman obţine venituri substanţiale din reclame, în care asigură dublajul vocal, precum spoturile publicitare pentru brandul Lowe\'s.
Goldie Hawn, în vârstă de 63 de ani, a câştigat în 1970 un Oscar pentru primul ei film, intitulat "Floarea de cactus", dar nu a mai apărut pe marile ecrane din 2002, de la lansarea filmului "Admiratoarele... din \'60/ The Banger Sisters".
Această "lipsă de ambiţie" se pare că l-a cuprins şi pe partenerul ei viaţă, actorul Kurt Russell, în vârstă de 58 de ani. El filmează extrem de rar şi doar dacă un regizor important îl contactează. A apărut, totuşi. în 2007. pe afişul filmului "Maşina morţii", regizat de Quentin Tarantino, însă acceptă să joace, în medie, în mai puţin de un film pe an.
Şi actorul Warren Beatty poate să fie inclus în această listă. Deşi nu a fost niciodată un actor prolific, cea mai recentă apariţie a sa pe marile ecrane datează din urmă cu opt ani, când a jucat în filmul " Dragoste şi belele / Town and Country", considerat un eşec de proporţii. Warren Beatty, câştigător al unui Oscar pentru regia filmului "Roşii / Reds", a fost întotdeauna foarte atent în alegerea proiectelor în care s-a implicat. El a refuzat să joace un rol de mică amploare în franciza "Kill Bill".
Robert Redford şi-a încetinit şi el ritmul de lucru în ultimii ani. Fiind extrem de ocupat cu organizarea Festivalului de Film de la Sundance şi cu alte proiecte personale, el a regizat şi a jucat totuşi în "Leii mor pentru miei / Lions for Lambs", în 2007. Laureat cu Oscar, în 1981, pentru regia filmului "Oameni obişnuiţi", Robert Redford a jucat doar în patru filme în ultimul deceniu.
Barbra Streisand, partenera lui Robert Redford din filmul "Cei mai frumoşi ani/ The Way We Were" (1973), lucrează şi mai puţin, cel puţin în domeniul cinematografiei. Ea nu a mai avut un rol principal din 1996, de la cel din filmul "Cele două feţe ale dragostei/ The Mirror Has Two Faces". În ultimul deceniu, Barbra Streisand a jucat într-un singur film, "Doi cuscri de coşmar/ Meet the Fockers" (2004), dar ar putea să joace şi în continuarea acestuia, "Little Fockers", ce urmează să fie lansată în 2011.
În această listă apar şi alţi actori de renume, care, deşi nu au câştigat premiul Oscar, sunt extrem de populari. Printre aceştia se numără Joe Pesci, al cărui cel mai recent rol a fost în filmul "Agenţia secretă/ The Good Shephard", lansat pe marile ecrane în 2006.
Foarte mulţi actori, încă aflaţi în formă, în jurul vârstei de 40 - 50 de ani, au devenit tot mai selectivi. Debra Winger, Matthew Modine, Joan Allen, Kevin Kline, Helen Hunt şi Jeff Bridges îşi acordă pauze foarte mari între două proiecte, pentru a alege cu grijă filmele în care doresc să joace.
Cu toate acestea, presa de specialitate consideră că nu există motive de îngrijorare, deoarece o serie de veterani de la Hollywood continuă să lucreze cu înverşunare: Diana Keaton, Jack Nicholson, Sally Field, Dustin Hoffman, Clint Eastwood, Meryl Streep şi Robert De Niro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii veterani laureaţi cu Oscar au întors spatele Hollywoodului.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii veterani laureaţi cu Oscar au întors spatele Hollywoodului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei