Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lenjerie intimă colorată pentru nopţi fierbinţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lenjeria intimă spune multe despre femeia care o poartă, dezvăluind nu doar trăsăturile de personalitate ale acesteia, ci şi gusturile în materie de vestimentaţie.

Un lucru la care o femeie trebuie să se gândească atunci când îşi cumpără lenjerie intimă este ce fel de sentimente doreşte să provoace atunci când o va purta, însă trebuie să ţină cont şi de tipul şi culoarea hainelor sub care o va ascunde. Alegerea lenjeriei intime poate denota pasiune sau romantism, ingenuitate, spirit ludic sau provocator, aceste caracteristici fiind „trădate” nu doar de tipul de lenjerie, ci şi de culoarea acesteia.

 

Lenjeria în nuanţe de roşu

Se spune că lenjeria roşie este cea mai sexy şi cea mai provocatoare. Pe bună dreptate, am putea spune, bărbaţii îşi pierd minţile la vederea unui set de lenjerie în nuanţe de roşu sau grena. Într-adevăr, este o alegere deosebită, tentantă şi chiar dramatică. Dacă planificaţi o noapte plină de pasiune, atunci roşul este cea mai bună opţiune, mai ales că această culoare face orice model de lenjerie să arate fantastic. Evident, aceasta poate fi purtată sub o ţinută obişnuită, cu condiţia ca nuanţa hainelor să nu fie în contrast cu lenjeria intimă.

 

Negrul, sexy şi romantic

Dacă vreţi să arătaţi foarte sexy, dar să aveţi şi un accent de romantism, atunci negrul este culoarea potrivită. Piesele de lenjerie intimă neagră vă oferă ocazia să alegeţi dintr-o multitudine de modele. Puteţi opta pentru una retro şic, cu slip cu talie înaltă, gen anii ‘50, sau puteţi reveni în timpuri moderne, alegând un model clasic, din satin. În plus, materialele transparente vă vor da un aspect extraordinar şi foarte seducător, lăsând să se vadă exact cât trebuie din piele.

 

Albul, nu doar pentru mirese

Dacă intenţia dumneavoastră este să treziţi sentimente de tandreţe, fără a expune prea mult erotism, atunci lenjeria intimă albă sau în nuanţe deschise este cea mai bună alegere. Culorile deschise nu trădează nici un pic de agresivitate sexuală, ci mai degrabă conferă un aspect de naivitate şi inocenţă. Lenjeria albă din dantelă, împodobită cu broderii şi diverse ornamente, este deosebită. Dintr-un motiv de neînţeles, multe femei consideră că albul este o alegere potrivită doar pentru lenjeria ce trebuie purtată în noaptea nunţii sau pe sub rochia de mireasă. Nimic mai fals. În plus, stilul retro-romantic a revenit la modă în acest an, fiind reflectat şi în modelele de lenjerie intimă care copiază stilul anilor ‘50, piesele fiind făcute din dantelă scumpă, albă.

 

Bejul, o alegere interesantă

Fiecare femeie are altă atitudine faţă de culoarea pieselor de lenjerie intimă de culoare bej, poate pentru că, deşi arată bine, o astfel de nuanţă poate prezenta dezavantaje. De exemplu, culoarea poate fi atât de apropiată de nuanţa naturală a pielii încât e posibil ca rotunjimile să nu mai iasă la fel de bine în evidenţă. Din acest motiv, seturile de lenjerie intimă în nuanţe de bej nu sunt la mare căutare. Cu toate acestea, există pe piaţă o mulţime de modele foarte frumoase, confecţionate din materiale preţioase precum mătasea ori satinul. Lenjeria intimă de culoarea pielii prezintă însă avantajul că este versatilă şi poate fi purtată cu tot felul de haine, un lucru extrem de important, mai ales dacă ţinem cont de faptul că în prezent designerii vestimentari folosesc foarte multe materiale transparente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lenjerie intimă colorată pentru nopţi fierbinţi.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lenjerie intimă colorată pentru nopţi fierbinţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei