Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2009 - Anul XIV, nr. 133 (4119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

iPhone, la jumătate de preţ

Compania americană Apple a înjumătăţit, luni, preţul de referinţă al variantei entry-level (cu cel mai mic preţ) a modelului iPhone, la 99 de dolari pe unitate, şi a prezentat o nouă variantă high-end a iPhone 3G, pentru a-şi consolida poziţia pe piaţă în urma intensificării concurenţei.
Pe piaţa telefoanelor multimedia entry-level, iPhone trebuie să facă faţă unui nou concurent introdus de Palm, în timp ce, zona high-end (produse mai performante, cu mai multe funcţii, însă mai scumpe) a înregistrat recent lansarea noilor dispozitive dezvoltate de compania canadiană Research in Motion, părintele mărcii BlackBerry.
Apple a dezvăluit luni o nouă variantă a iPhone, mai performantă şi cu o serie de funcţii noi pentru producătorul american, precum înregistrarea video şi mai multe facilităţi audio, încercând astfel să facă faţă ofertelor concurenţei.
Analiştii consideră că reducerea la jumătate a preţului celei mai ieftine variante de iPhone ar putea dubla vânzările modelului.
Noua variantă iPhone poartă denumirea "3GS", Apple adăugând "S" la indicativul modelului anterior pentru a sugera viteza mai mare de navigare pe Internet a modelului. Preţul de referinţă al noului telefon, care va fi introdus pe piaţă pe 19 iunie, este de 199-299 de dolari pe unitate.
Apple susţine că a vândut, până în prezent, peste 40 de milioane de telefoane iPhone şi media player-e iPod Touch. În aprilie, cifra se plasa la 37 milioane de unităţi.
Pe lângă modificarea ofertei de telefoane mobile, Apple a ieftinit mai multe laptop-uri Mac, într-o competiţie dură pentru clienţi pe o piaţă dominată de impactul recesiunii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului iPhone, la jumătate de preţ.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iPhone, la jumătate de preţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei