Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 ian 2009 - Anul XIV, nr. 22 (4008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cititorii americani de publicaţii online preferă New York Times

Site-ul publicaţiei New York Times a fost destinaţia preferată a internauţilor americani, în decembrie 2008, când ediţiile online ale principalelor 10 ziare americane au înregistrat cu 16% mai mulţi vizitatori decât în anul anterior, potrivit unui studiu Nielsen Online, informează AFP.

Ediţiile digitale ale principalelor zece ziare americane au atras, în decembrie, 40,1 milioane de cititori, cu 16% mai mult faţă de anul precedent.

Site-ul NYTimes.com a fost favoritul cititorilor de presă online în ultima lună a anului trecut, înregistrând 18,2 milioane de vizitatori unici, cu 6% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2007, conform raportului Nielsen. Pe locul doi în topul preferinţelor internauţilor s-a plasat USA Today, cu 11,4 milioane de vizitatori unici (+15% comparativ cu 2007), pe trei plasându-se ediţia online a The Washington Post, cu 9,5 milioane de vizitatori unici, o creştere cu 12%. Pe poziţiile patru şi cinci în top se situează Los Angeles Times (LATimes.com), respectiv The Wall Street Journal (WSJ.com).

Cea mai spectaculoasă creştere a numărului de vizitatori a avut-o tabloid-ul new-yorkez Daily News - 5,9 milioane de internauţi în decembrie 2008, cu 99% mai mult decât la sfârşitul lui 2007.

Singura publicaţie online din topul primelor zece care a înregistrat o scădere a audienţei a fost The Boston Globe (Boston.com), cu 6% mai puţin decât în decembrie 2007 , conform Nielsen.

Ca medie, numărul vizitelor înregistrate de site-urile primelor zece ziare americane a crescut de la un an la altul cu 27%, ajungând la 252,7 milioane de accesări în decembrie.

"În ciuda dificultăţilor întâmpinate de presa tradiţională, oamenii vizitează site-urile ziarelor din ce în ce mai des pentru a aduna informaţii. Marea provocare pentru publisheri este să înveţe să capitalizeze această audienţă activă online, transformând în venituri această implicare în creştere", a spus el.

Potrivit companiei de cercetare Nielsen Online, site-urile Google au rămas cele mai vizitate de pe web în decembrie, atrăgând 133,8 milioane de vizitatori americani, urmate de cele ale Microsoft (cu 126 milioane) şi Yahoo! (118 milioane).

Cele mai recente date de monitorizare a activităţii online indică faptul că un internaut american s-a înregistrat de 59 de ori în decembrie, a vizitat 108 domenii diferite şi a vizualizat 2.353 de pagini. În medie, a petrecut 55 de secunde pe fiecare pagină online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cititorii americani de publicaţii online preferă New York Times.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cititorii americani de publicaţii online preferă New York Times0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei