Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2009 - Anul XIV, nr. 9 (3995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Strategii pentru o cină în doi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locul ales pentru desfăşurarea unei întâlniri, în special a unei cine romantice, poate spune multe despre intenţiile partenerilor, mai ales ţinând cont de faptul că simpla invitaţie este o ocazie pentru ca ei să se apropie.

*

Atunci când vă aflaţi la începutul unei relaţii şi mergeţi la primele întâlniri, cele de tatonare şi de acomodare, este bine să vă gândiţi la o strategie eficientă, care trebuie aleasă în funcţie de intenţiile pe care le aveţi faţă de bărbatul cu care ieşiţi. Un element important al acestei strategii este alegerea unui loc potrivit pentru întâlnire. Aveţi trei variante: mergeţi în oraş, la el acasă sau îl invitaţi la dumneavoastră. Alegerea vă aparţine şi depinde în special de nivelul de intimitate la care aţi ajuns, dar şi de intenţiile pe care le aveţi.

 

Ieşiţi în oraş

În cazul bărbaţilor, faptul că aleg să aibă o întâlnire pe „teren neutru” cu o femeie înseamnă că au intenţii serioase. Prin urmare, un domn care vă invită să cinaţi în oraş spune prin acest gest că nu îi este teamă să fie văzut împreună cu dumneavoastră. În timpul întâlnirii pe teren neutru e bine să nu luaţi dumneavoastră iniţiativa, ci să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine. Când vă aşezaţi la masă, aveţi grijă să staţi cu faţa la el, dar cu spatele la o sursă de iluminat. Veţi sta oarecum în umbră, dar veţi reuşi să îi urmăriţi şi să-i analizaţi reacţiile.

Principalele avantaje ale unei întâlniri la restaurant sunt ocheadele, flirtul, dar şi conversaţia, care în timpul unei întâlniri reuşite ar trebui să fie cât se poate de spumoasă şi chiar „condimentată”. La finalul întâlnirii, nu uitaţi să-i mulţumiţi pentru seara minunată petrecută împreună şi rugaţi-l să vă conducă până acasă. Păstraţi însă distanţa, pentru că nu vreţi ca el să creadă că îi mulţumiţi pentru cină oferindu-vă pe tavă.

 

Vă invită la el acasă

Când un bărbat vă invită la el acasă, acest lucru poate fi interpretat ca o declaraţie că el este dispus să facă multe pentru dumneavoastră. Aşezaţi-vă lângă el. Nu îl veţi putea privi, dar îl puteţi atinge. Nu preluaţi iniţiativa nici în acest caz: el v-a invitat, aşa că trebuie să facă un efort pentru a vă cuceri. Dacă a făcut efortul să gătească pentru dumneavoastră, nu uitaţi să îl complimentaţi, chiar dacă friptura a fost cam arsă sau mâncarea nu a fost suficient de gustoasă. Intenţia contează. Nu îi faceţi propuneri „indecente” din senin, aşteptaţi până când atmosfera se mai încinge puţin, când ajungeţi la mângâieri şi săruturi. Indiferent de felul în care decurg lucrurile în continuare, nu este indicat să vă petreceţi noaptea la el acasă.

 

Îl invitaţi la dumneavoastră

De la început facem precizarea că varianta pe care v-o propunem este indicată numai în cazul în care doriţi să petreceţi o singură noapte pasională cu respectivul bărbat. Într-o astfel de situaţie, îmbrăcaţi-vă cu ceva care se dă jos uşor şi luaţi cina în dormitor. O alegere bună ar fi un meniu format din fructe şi un vin uşor. După o astfel de „întâmplare”, nu vă aşteptaţi totuşi să vă sune imediat. Dacă îl doriţi cu adevărat, faceţi dumneavoastră acest pas, căci e foarte posibil ca el să fie foarte timid şi să creadă că nu se ridică la aşteptările dumneavoastră.

*

Dacă însă vreţi ceva mai serios, puteţi totuşi petrece o seară intimă şi atât. Alegeţi să purtaţi haine care vi se potrivesc şi care vă scot în evidenţă calităţile fizice, dar ideea este ca ţinuta să nu fie prea provocatoare. Daţi-i de înţeles că trebuie să muncească dacă vrea să afle ce se ascunde sub hainele dumneavoastră. Mai mult, nu vă aşezaţi lângă el şi, la sfârşit, lăsaţi lucrurile puţin în suspans, pentru următoarea întâlnire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategii pentru o cină în doi.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategii pentru o cină în doi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei