Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 ian 2009 - Anul XIV, nr. 8 (3994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul "Slumdog Millionaire", marele câştigător la Globurile de Aur

"Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, a fost marele câştigător la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, ce a avut loc duminică, la Los Angeles, lungmetrajul primind patru distincţii, printre care cele pentru cel mai bun film şi cea mai bună regie, informează site-ul oficial al evenimentului.

"Slumdog Millionaire", o poveste despre un tânăr care, deşi needucat şi crescut într-un cartier sărac al Mumbaiului, ajunge să intre în posesia marelui premiu la o emisiune de tipul "Vrei să fii milionar?", a mai câştigat, de asemenea, premiile pentru cea mai bună coloană sonoră şi cel mai bun scenariu original.

La categoria "cel mai bun film - dramă" au mai concurat producţiile "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Frost/Nixon", "The Reader" şi "Revolutionary Road". Concurenţii lui Danny Boyle la categoria "cel mai bun regizor" au fost Stephen Daldry, pentru "The Reader", David Fincher - "Strania poveste a lui Benjamin Button", Ron Howard - "Frost/Nixon" şi Sam Mendes - "Revolutionary Road".

Premiul la categoria "cel mai bun film - comedie/ musical" a revenit celui mai recent film semnat de Woody Allen, "Vicky Christina Barcelona", în timp ce "Wall-E", care spune povestea unui robot îndrăgostit, a primit premiul pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie.

Kate Winslet a primit două premii pentru interpretare - la categoriile "cel mai bun rol secundar feminin", pentru "The Reader", şi "cel mai bun rol principal feminin la categoria dramă", pentru "Revolutionary Road", unde joacă alături de Leonardo DiCaprio. Premiul pentru cel mai bun rol principal masculin într-un film dramatic i-a revenit lui Mickey Rourke, pentru prestaţia din "The Wrestler", semnat de Darren Aronofsky, ce spune povestea unui luptător de wrestling care încearcă să rămână în ring, în ciuda problemelor pe care le are.

Premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin i-a fost acordat, postum, lui Heath Ledger, pentru rolul Joker din "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".

Regizorul Steven Spielberg a primit premiul pentru întreaga carieră cu întârziere de un an, ceremonia din 2008 în timpul căreia trebuia să îi fie acordată distincţia fiind anulată din cauza grevei scenariştilor.

Un număr mare de celebrităţi, precum Brad Pitt, Angelina Jolie, Kate Winslet, Tom Cruise, Clint Eastwood, Leonardo DiCaprio şi Meryl Streep, au fost prezente pe covorul roşu din faţa hotelului de lux Beverly Hilton din Beverly Hills, situat în partea de vest a oraşului Los Angeles, cu ocazia celei de-a 66-a gale a premiilor Globul de Aur. În 2008, gala a fost anulată din cauza grevei scenariştilor americani, care a paralizat timp de trei luni industria de la Hollywood.

Decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), premiile Globul de Aur nu anticipează neapărat câştigătorii galei premiilor Oscar, care va avea loc pe 22 februarie, dar pot, totuşi, să fixeze anumite jaloane pe drumul către râvnitele distincţii acordate de Academia de film americană.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul "Slumdog Millionaire", marele câştigător la Globurile de Aur.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul "Slumdog Millionaire", marele câştigător la Globurile de Aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei