Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2008 - Anul XIII, nr. 300 (3981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aroma sărbătorilor de acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Indiferent dacă aveţi sau nu copii, în calitate de gospodină vreţi ca locuinţa să vă fie cât mai frumos decorată pentru Sărbătorile de iarnă şi să creaţi şi acasă atmosfera de Crăciun.

Sezonul de iarnă este perioada din an când pretutindeni familiile şi prietenii se întâlnesc şi se simt bine împreună, în spiritul Crăciunului.
Aşa cum există moda specială a acestui sezon şi cadouri deosebite, tot aşa există pe piaţă o gamă variată de decoraţiuni de Crăciun, mâncăruri şi arome specifice pentru această sărbătoare. Iată câteva trucuri pentru a reuşi să aduceţi spiritul Crăciunului şi în casa dumneavoastră pentru că, aşa cum spune o veche zicală, nicăieri nu e ca acasă. Şi, în plus, cu siguranţă nu v-aţi dori ca prietenii şi rudele care vă vizitează să plece cu o amintire neplăcută după Sărbătorile petrecute la dumneavoastră.

 

Faceţi curăţenie în toată casa

Odorizantele care se găsesc pe piaţă nu fac decât să acopere mirosurile neplăcute, şi asta pentru o perioadă scurtă. Dacă aveţi invitaţi de Sărbători, probabil cea mai bună idee ar fi să apelaţi la serviciile unor specialişti în curăţenie sau, dacă bugetul nu vă permite, puteţi aloca mai mult timp curăţeniei şi puteţi face chiar dumneavoastră lună în casă.

După ce terminaţi munca, faceţi-vă un ceai, o cană de vin fiert sau o cafea şi odihniţi-vă. Frunzăriţi reviste cu sfaturi de sezon şi ţineţi minte orice detaliu care v-ar putea ajuta să obţineţi atmosfera pe care o doriţi. De exemplu, poate doriţi ca bradul să se integreze într-o atmosferă care să dea ideea de spaţii deschise, ori poate doriţi ca în întreaga locuinţă să se împrăştie un miros plăcut de prăjituri. Aromele Crăciunului vă vor ajuta să vă aduceţi aminte de bucuria acestei sărbători chiar dacă în casă este o nebunie generală, creată de pregătiri sau de jocul nebunesc al copiilor. În plus, tot din reviste vă puteţi inspira foarte bine pentru a reuşi să transpuneţi atmosfera de Crăciun chiar la dumneavoastră acasă.

 

Lumânările, punctul forte

Lumânările parfumate sunt poate cea mai bună soluţie dacă vreţi să menţineţi aromele pentru mult timp. Aveţi însă grijă, pentru că lumânările pot deveni periculoase, mai ales în spaţiile mai mici, cum ar fi, de exemplu, baia. Însă, dacă sunteţi atenţi, puteţi evita accidentele ce ar putea fi provocate de lumânărele. Dacă vă e teamă să nu daţi foc la ceva, puteţi opta pentru arderea uleiurilor naturale în candele sau puteţi apela la metode mai moderne şi să cumpăraţi odorizante care emană mirosuri dacă sunt alimentate la o sursă de energie electrică. Aromele de mosc, plante şi flori se combină foarte bine. În plus, dacă vă număraţi printre fericiţii care au şi un şemineu în casă, puteţi arde lemne de cedru, care vor avea un efect garantat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aroma sărbătorilor de acasă.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aroma sărbătorilor de acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei