Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2008 - Anul XIII, nr. 284 (3965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britanicii preferă să facă sex în timpul liber

Britanicii preferă să facă sex în timpul liber, aceasta fiind cea mai ieftină modalitate de a se distra şi relaxa, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat luni de o fundaţia de caritate din Marea Britanie, informează bbc.co.uk.

Studiul a fost efectuat în luna noiembrie, de compania specializată în sondaje şi analize YouGov, pe un eşantion de 2.000 de adulţi. Potrivit rezultatelor acestui studiu, britanicii plasează sexul pe primul poziţie în topul preferinţelor lor, iar cumpărăturile şi discuţiile cu prietenii se situează pe locurile al doilea, respectiv al treilea.

Cei mai pasionali sunt scoţienii, 43% dintre ei declarând că preferă să facă sex în timpul liber, faţă de doar 35% dintre locuitorii regiunii South England.

Fundaţia de caritate Terrence Higgins Trust, care a comandat sondajul, a indicat că studiul vine în sprijinul unor statistici recente care sugerează o creştere a vânzărilor de prezervative în Marea Britanie.

Doar unul din 10 subiecţi chestionaţi a declarat că activitatea preferată din timpul liber este plimbatul prin magazine fără intenţia de a cumpăra ceva, iar 6% dintre cei intervievaţi au declarat că preferă să viziteze un muzeu.

Dacă femeile britanice au pus pe primul loc discuţiile cu prietenii, majoritatea bărbaţilor au declarat că preferă să-şi petreacă timpul liber făcând sex.

Rezultatele sondajului au fost publicate pe 1 decembrie, Ziua Internaţională de lupta împotriva maladiei SIDA. Terrence Higgins Trust a reamintit britanicilor să facă sex protejat şi a insistat asupra faptului că o cutie de prezervative reprezintă doar o mică fracţiune din costul unei seri petrecute în oraş. Fundaţia a reamintit şi faptul că, în prezent, rata infectării cu virusul HIV şi numărul persoanelor suferind de maladii sexuale transmisibile este în creştere în Marea Britanie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britanicii preferă să facă sex în timpul liber.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britanicii preferă să facă sex în timpul liber0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei