Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2008 - Anul XIII, nr. 282 (3963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chanel No. 5, cel mai celebru parfum al tuturor timpurilor

Chanel No. 5 este cel mai celebru parfum al tuturor timpurilor, potrivit unui clasament realizat de lanţul britanic de magazine de cosmetice Superdrug, pe baza unui sondaj realizat pe un eşantion de 2.000 de femei, informează ediţia online a cotidianului The Telegraph.

Parfumul Chanel No. 5 a stârnit, de-a lungul timpului, mai multe legende, cea mai cunoscută fiind povestea legată de numele său, pe care celebra Coco Chanel l-ar fi ales după numărul pe care îl purta sticla al cărui design i s-a părut potrivit. După ce a văzut cinci modele de sticle, ea l-a ales pentru parfumul său pe cel de-al cincilea, hotărând atunci ca numele parfumului să rămână No.5.

Parfumul a fost lansat pe piaţă în 1921 şi a înregistrat un succes impresionant. În prezent, la fiecare 55 de secunde, undeva în lume se vinde o sticlă de Chanel No. 5.

"Parfumul este o parte esenţială din ţinuta unei femei, iar parfumul pe care o femeie îl alege poate reflecta stările ei emoţionale. Chanel No.5 este un parfum care a rezistat în timp, fiind acum la fel de popular ca şi acum 90 de ani. Toate parfumurile din top 10 sunt populare şi vor rămâne în următorii ani. Mă bucur să văd un parfum care poartă semnătura unei vedete în acest top şi mă refer la cel al cuplului Beckham, care e la fel de sexy ca şi spoturile publicitare care le promovează", a declarat Matt Twigg, cel care se ocupă cu achiziţia mărcilor de parfum pentru magazinele Superdrug.

Pe locul al doilea în clasamentul Superdrug s-a clasat parfumul One, de la Calvin Klein, în timp ce pe trei se află Eternity, de la aceeaşi casă de modă. În clasament mai figurează, în ordine, parfumurile, Coco de la Chanel, Poison de la Dior, Ghost, Anais Anais de la Cacharel, Pink de la Lacoste, Opium de la Yves Saint Laurent şi Intimately Her de la Beckham.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chanel No. 5, cel mai celebru parfum al tuturor timpurilor.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chanel No. 5, cel mai celebru parfum al tuturor timpurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei