Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima TV şi Teo Trandafir se despart de comun acord

Postul Prima TV şi vedeta de televiziune Teo Trandafir au decis, de comun acord, să încheie colaborarea, după două sezoane de "Teo Live" şi o campanie de ajutorare a copiilor talentaţi, informează un comunicat al postului.

În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir privind continuarea emisiunii "Teo Live" în 2009, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării.

Despărţirea lui Teo de Prima TV, post de televiziune care face parte din grupul pan-european ProSiebenSat.1, s-a produs în condiţii amiabile.

Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea "Teo Live" nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Teo Trandafir a semnat, în noiembrie 2007, un contract pe doi ani cu Prima TV pentru realizarea emisiunii "Teo Live". Ea a semnat cu Prima TV la mai puţin de un an de la intrarea sa în trustul Realitatea - Caţavencu, ca director al Romantica TV, funcţie la care a renunţat în scurt timp, rămânând numai realizator al "Teoviziunii". Anterior, Teo Trandafir a mai realizat programe de televiziune la Pro TV, Antena 1 şi Tele 7 Abc.

Din 2007, Prima TV este parte a prestigiosului grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai deţine în România postul de televiziune Kiss TV, precum şi radiourile Kiss FM, Magic FM şi One FM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima TV şi Teo Trandafir se despart de comun acord.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prima TV şi Teo Trandafir se despart de comun acord5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei