Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2008 - Anul XIII, nr. 262 (3943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Toaletele cu acvariu încorporat - o soluţie eficientă împotriva lipsei de spaţiu şi a risipei de apă

O firmă chineză a inventat toaletele cu acvariu încorporat, acestea reprezentând o soluţie perfectă pentru familiile care iubesc animalele de companie, dar care nu au suficient spaţiu în locuinţă, informează telegraph.co.uk.

Vasul de toaletă a fost transformat într-un acvariu sigur, atât pentru oameni, cât şi pentru peşti. El are trei compartimente: unul pentru alimentarea cu apă, unul pentru evacuarea apei, iar al treilea este destinat peştilor de acvariu şi plantele subacvatice. Întregul sistem este controlat printr-un dispozitiv care asigură în permanenţă peştilor suficientă apă în care să înoate. De asemenea, acelaşi dispozitiv împiedică aspirarea peştilor în compartimentul de evacuare.

Firma producătoare a declarat că această invenţie este ideală pentru familiile chineze, care de obicei au câte un singur copil. Cel mic are nevoie de companie, dar familiile, de obicei, nu au suficient spaţiu în locuinţele lor pentru a monta un acvariu clasic şi nici pentru a creşte un animal de companie de o talie mai mare.

Firma Runto Sanitary Ware susţine că toaletele sunt ecologice, deoarece compartimentele de alimentare şi de evacuare au fost micşorate pentru a mări astfel bazinul destinat peştelui, iar în acest fel toaleta foloseşte mai puţină apă decât modelele care au un bazin de o capacitate similară.

Becul ce luminează acvariul peştilor poate fi folosit şi pentru a lumina întreaga sală de baie, contribuind la economisirea de energie electrică.

Noile modele de toalete au fost expuse, în cursul acestei săptămâni, la Târgul de materiale de construcţie şi electromenajere din Shanghai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toaletele cu acvariu încorporat - o soluţie eficientă împotriva lipsei de spaţiu şi a risipei de apă.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toaletele cu acvariu încorporat - o soluţie eficientă împotriva lipsei de spaţiu şi a risipei de apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei