Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2008 - Anul XIII, nr. 254 (3935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Hudson oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care îl va găsi pe nepotul ei

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Hudson a anunţat că oferă o recompensă de 100.000 de dolari oricărei persoane ce va reuşi să îl găsească teafăr pe nepotul ei, Julian King, care a dispărut de acasă de vineri, 24 octombrie, informează allocine.fr.

Julian King, în vârstă de şapte ani, a fost dat dispărut de vineri, când mama şi fratele lui Jennifer Hudson, Darnell Donerson, în vârstă de 57 de ani, respectiv Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani, au fost găsiţi asasinaţi în casa mamei actriţei.

Pe pagina ei de internet de pe site-ul MySpace, Hudson a ţinut să le mulţumească tuturor persoanelor care i-au trimis mesaje de încurajare după teribila dramă care s-a abătut asupra familiei sale, printre aceştia numărându-se şi Barack Obama, senatorul statului Illinois şi candidatul Partidului Democrat la preşedinţia Statelor Unite. Jennifer Hudson cântase imnul american în deschiderea Convenţiei din Denvers a Partidului Democrat, în luna august.

William Balfour, cumnatul lui Hudson, este considerat principalul suspect în acest caz dramatic şi a fost arestat preventiv. Ieri, Jennifer Hudson a trebuit să meargă la morga din Chicago pentru a face identificarea oficială a cadavrelor mamei şi al fratelui ei.

Jennifer Hudson a devenit celebră în 2005, datorită concursului "American Idol", unde a reuşit să ajungă printre cei 12 finalişti. În 2006, actriţa a jucat rolul Effie White în filmul bazat pe musicalul "Dreamgirls", pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar.

Jennifer Hudson a jucat în lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex", iar în ultimele săptămâni s-a aflat în turneul de promovare al celui mai recent film al său, "The Secret Life of Bees".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Hudson oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care îl va găsi pe nepotul ei.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Hudson oferă o recompensă de 100.000 de dolari celui care îl va găsi pe nepotul ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei