Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 oct 2008 - Anul XIII, nr. 253 (3934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O cincime dintre britanici, împotriva monogamiei

Un britanic din cinci estimează că monogamia nu este potrivită şi o treime dintre locuitorii Marii Britanii consideră că acest tip de relaţie nu este natural, potrivit unui sondaj publicat, duminică, de The Observer, informează AFP.

Sondajul, publicat în cadrul unui supliment de 70 de pagini referitor la sexualitate, arată că bărbaţii şi femeile au opinii apropiate asupra monogamiei însă, în funcţie de vârstă, tinerii britanici sunt "semnificativ în favoarea promiscuităţii".

Astfel, 64% dintre britanicii cu vârste de 16-24 de ani consideră că monogamia este naturală, în timp ce 73% dintre cei cu vârste de peste 65 de ani consideră acelaşi lucru.

Studiul a fost realizat de instititul de sondaje ICM research, în septembrie 2008, pe un eşantion format din 1.044 de persoane cu vârste de epste 16 ani.

O cincime dintre respondenţi (18%) au recunoscut că şi-au înşelat actualul partener şi, în cazul a 56% dintre ei, acest lucru s-a întâmplat cu un apropiat al cuplului.

Pe de altă parte, 17% dintre respondenţi au recunoscut că au avut relaţii sexuale la locul de muncă, dintre care 13% au întreţinut astfel de relaţii cu colegii de serviciu, în timp ce tot 17% s-au declarat dispuţi să recurgă la sex pentru a obţine o avansare în carieră (26% bărbaţi şi 10% femei).

În cadrul studiului, 18% dintre participanţi s-au declarat dispuşi să întreţină relaţii sexuale cu cineva pentru bani, în cazul în care suma oferită li s-ar părea suficientă, în timp ce 13% ar lua în calcul o astfel de propunere (41% bărbaţi şi 21% femei).

Mai mult de jumătate dintre britanici (51%) apreciază că prostituţia ar trebui legalizată. Astfel, 9% au recunoscut că au apelat măcar o dată la serviciile unei prostituate, în timp ce 91% nu au făcut niciodată acest lucru şi 6% iau în calcul posibilitatea de a întreţine relaţii sexuale cu o astfel de persoană.

Deşi autorizate din 2005 pe teritoriul britanic, căsătoriile homosexuale nu sunt privite favorabil de populaţia din Marea Britanie. Astfel, 45% dintre britanici consideră că cuplurile homosexuale nu ar trebui să aibă voie să se căsătorească (55% bărbaţi şi 36% femei) şi 56% cred că aceste cupluri nu ar trebui să aibă dreptul de a adopta.

Cu toate că 6% dintre britanici se definesc drept homosexuali sau bisexuali, 13% recunosc că au experimentat "o formă de contact sexual" cu o persoană de acelaşi sex.

Pe de altă parte, 24% dintre britanici consideră că homosexualitatea ar trebui să fie ilegală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O cincime dintre britanici, împotriva monogamiei.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O cincime dintre britanici, împotriva monogamiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei