Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Radcliffe va apărea gol în "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Actorul Daniel Radcliffe, interpretul vrăjitorului Harry Potter din celebra serie de filme, a declarat recent că va apărea gol într-o scenă din "Harry Potter and the Deathly Hallows", peliculă ce va fi lansată în noiembrie 2010, în două părţi, informează celebritywonder.com.

Radcliffe a declarat, într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly, că nu a fost sigur ce vrea să însemne faptul că i s-a spus că va apărea "fără pantaloni" într-o scenă din film: "La început am crezut că voi avea pantaloni. Se pare că nu!".

Cu toate acestea, Radcliffe spune că nu se teme de reacţia fanilor în momentul în care îl vor vedea gol pe ecran.

Radcliffe, în vârstă de 19 ani, a mai spus că nu a avut niciodată prea mult noroc în ceea ce priveşte relaţiile cu femeile. "Când vine vorba de femei mă gândesc mereu: uită-te la ele până te vor observa şi speră la ce e mai bun!", a declarat actorul.

Actorul britanic Daniel Radcliffe a mai jucat nud, în piesa "Equus" de Peter Shaffer, pe scena de teatru londoneză. Rolul foarte controversat, care implică scene de nuditate, a fost foarte lăudat de criticii britanici şi va fi reluat pe Broadway, în septembrie. Este pentru prima dată când piesa de teatru se joacă pe Broadway de la prima sa punere în scenă americană, în 1974. În 1975, "Equus" a fost recompensată cu un premiu Tony.

Cel de-al şaselea lungmetraj din seria aventurilor lui Harry Potter, "Harry Potter şi Prinţul Semipur", urmează să fie lansat pe 17 iulie 2009 şi este regizat de David Yates. Filmul îi are în distribuţie pe actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint, care îşi vor relua rolurile graţie cărora au devenit celebri.

Cartea "Harry Potter and the Deathly Hallows", cel de-al şaptelea şi ultimul roman al seriei scrise de J. K. Rowling, a fost publicată în iulie 2007.

Cărţile seriei s-au vândut în aproximativ 400 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind traduse în peste 60 de limbi.

Partea a cincea a francizei, "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", a avut încasări la nivel mondial de 469 de milioane de lire sterline. Filmul a ocupat locul întâi în box office-ul britanic din 2007, după ce a obţinut câştiguri de 49 de milioane de lire sterline.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Radcliffe va apărea gol în "Harry Potter and the Deathly Hallows".
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Radcliffe va apărea gol în "Harry Potter and the Deathly Hallows"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei