Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fericire pe sexe

Femeile sunt mai fericite decât reprezentanţii sexului tare până la vârsta de 48 de ani, în timp ce domnii încep să se bucure cu adevărat de viaţă abia odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani.

Cel puţin aceasta aste concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea Cambridge, al căror studiu va fi dat publicităţii în ediţia viitoare a revistei Journal of Happiness Studies.

În opinia specialiştilor, motivele acestei realităţi sunt destul de clare: cele mai mari satisfacţii în viaţă sunt legate de realizarea profesională şi familială. Femeile de până la 50 de ani au avut deja copiii şi s-au împlinit şi pe plan profesional. Fericirea lor se datorează ducerii la bun sfârşit a unui proiect familiar, care include educaţia copiilor, relaţia de cuplu şi o slujbă care poate fi oglindirea propriei personalităţi. Însă, atunci când copiii încep să fie independenţi, iar serviciul devine o rutină, femeile încep treptat să fie nemulţumite şi ca atare şi mai puţin fericite.

Bărbaţii, în schimb, nu îşi găsesc cu adevărat fericirea decât în jurul vârstei de 40 de ani. Potrivit studiului mai sus menţionat, la baza acestei satisfacţii stau trei motive.

La 41 de ani, încep să fie mai mulţumiţi de propriul serviciu şi de salariu şi, în general, aceasta este vârsta la care reuşesc să câştige mai bine decât partenerele lor. În plus, la 48 de ani, ating o stare de linişte şi de echilibru cu propria persoană, care îi face să fie fericiţi, iar la 64 de ani, bărbaţii ajung la fericirea maximă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fericire pe sexe.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fericire pe sexe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Extraordinar trimis de
( 8 aug 2008, 15:22:40
grozav........`

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei