Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michelle Obama şi Carla Bruni-Sarkozy, cele mai stilate celebrităţi

Michelle Obama, posibilă viitoare primă doamnă a Statelor Unite, şi Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui Franţei, au fost incluse în lista pe 2008 a celor mai bine îmbrăcate celebrităţi din lume, realizată de publicaţia Vanity Fair.

Editorii prestigioasei reviste Vanity Fair au lăudat eleganţa lui Michelle Obama, soţia candidatului la Casa Albă, Barack Obama, numind-o "comandantul nostru în rochie de seară".

Nu este pentru prima dată când Michelle Obama este lăudată pentru gustul ei în materie de modă, însă editorul Amy Fine Collins spune că includerea ei într-o listă dominată de obicei de vedete de la Hollywood este un gest fără precedent.

"Este un an electoral şi este foarte interesant că multe figuri politice au fost incluse pe această listă", a spus aceasta. "Politica prezintă la fel de mult interes pentru oameni ca şi moda", a mai spus aceasta.

Pe aceeaşi listă, alături de Michelle Obama a mai fost inclusă prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, căreia Vanity Fair i-a dedicat o copertă, dar şi un articol destul de amplu. În acest articol, Bruni, fost top model şi cântăreaţă, a mărturisit că se aseamănă mai mult cu Jackie Kennedy în ceea ce priveşte stilul, pentru că aceasta era tânără şi modernă şi nu stătea în umbra soţului său aşa cum a fost cazul lui Yvonne, soţia generalului Charles de Gaulle.

A 69-a listă a celor mai elegante celebrităţi publicată de Vanity Fair include un amestec de vedete hollywoodiene, sportivi şi feţe regale mai puţin populare.

Pe listă se regăsesc Sarah Jessica Parker, starul seriei de succes "Totul despre sex", cuplul de actori Brad Pitt şi Angelina Jolie, cântăreţul de rap american Kanye West, noul star James Bond, Daniel Craig, scoţianca Tilda Swinton, premiată anul acesta cu Oscar pentru rolul din "Michael Clayton", regizorul american Julian Schnabel, fostul top model şi designer Christy Turlington.

Alături de aceste vedete se află Kate Middleton, iubita prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Kate Middleton, prinţul Pavlos al Greciei şi prinţesa Mathilde a Greciei.

Fotbalistul britanic David Beckham nu constituie o apariţie surpriză în această listă, pentru că este cunoscut pentru eleganţa sa, însă soţia lui, Victoria Beckham, fostă membră a trupei Spice Girls, a fost trecută cu vederea anul acesta.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelle Obama şi Carla Bruni-Sarkozy, cele mai stilate celebrităţi.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michelle Obama şi Carla Bruni-Sarkozy, cele mai stilate celebrităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei