Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijire zilnică pentru un decolteu sexy

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tricouri, costume de baie, bluze transparente... Fie că aveţi sânii mari sau mici, trebuie să vă îngrijiţi pentru a avea un decolteu frumos.
Trebuie să ştiţi că sânii nu sunt susţinuţi de muşchi, ci sunt compuşi doar din glande şi grăsime, ceea ce înseamnă că este imposibil să se intervină asupra structurii lor. Pentru ca sânii să rămână fermi în ciuda trecerii timpului, aceştia au nevoie de îngrijire zilnică.

Reguli pentru a avea sâni frumoşi
Iată câteva reguli pe care trebuie să le respectaţi pentru a avea un decolteu provocator:

Încheiaţi fiecare duş cu un jet de apă rece în zona sânilor. Chiar dacă nu suportaţi apa rece, trebuie să ştiţi că această practică este ideală pentru stimularea circulaţiei sângelui şi pentru tonifierea pielii. Cele mai curajoase dintre dumneavoastră pot înfăşura câteva cuburi de gheaţă într-o bucată de pânză pe care să le ţină câteva secunde în dreptul sânilor. Evitaţi băile prea fierbinţi, care vă moleşesc pielea sânilor.

Nu exercitaţi nici un fel de presiune asupra sânilor. Nu dormiţi pe burtă, evitaţi sutienele care presează sânii şi alegeţi un model potrivit mărimii dumneavoastră. Dacă seara, înainte de culcare, aveţi semne pe piele, aceasta înseamnă că nu aţi ales mărimea potrivită.

Staţi mereu dreaptă. Ţinând spatele mereu drept, sânii se ridică. De asemenea, nu trebuie să exageraţi cu sporturile „agresive”. Purtaţi un sutien special pentru sport atunci când vă duceţi la sală. Acestea pot fi găsite în magazinele care vând articole sportive. Evitaţi expunerile prelungite la soare. În nici un caz nu mergeţi la plajă fără să folosiţi o cremă protectoare. Soarele usucă pielea, aceasta îşi pierde elasticitatea şi sânii se vor lăsa.

Optaţi pentru un regim alimentar bogat în proteine. Acesta este cel mai bun mod de a hrăni pectoralii şi muşchii subcutanaţi care „înconjoară” sânii.


Atenţie la produsele inovatoare!
Acum se găsesc de vânzare pe internet numeroase produse care promit sâni mai frumoşi şi mai mari în câteva săptămâni. Trebuie să fiţi atente, deoarece eficacitatea unor astfel de produse nu a fost demonstrată ştiinţific. Potrivit oamenilor de ştiinţă, nu există produs-miracol care să transforme sânii. Singurii integratori alimentari eficace sunt cei pe bază de vitamina D, recomandaţi mai ales pentru a preveni apariţia unei tumori la sân. Aşa-zisele produse inovatoare lansate de laboratoarele cosmetice acţionează doar asupra pielii şi niciodată asupra volumului sânilor. Ele întăresc ţesuturile, favorizează reînnoirea celulelor şi tonifică pielea. Obiectivul este acela de a transforma pielea într-o „teacă”, aceasta modelând sânul.

Îngrijire pas cu pas

Se spune că gomajul este prea agresiv şi trebuie evitat în zona decolteului. Ideea este însă greşită. Exfolierea permite activarea circulaţiei sanguine şi tonifierea ţesuturilor. Însă, trebuie să alegeţi un exfoliant delicat.

Urmează hidratarea. Pielea sânului este săracă în glande sebacee şi are nevoie de hidratare zilnică, după fiecare duş. Alegeţi o cremă care hrăneşte profund epiderma şi care dă pielii elasticitate. Puneţi crema în frigider înainte de a o folosi. Aceasta va avea astfel un dublu efect: hidratant şi de întărire.

Pentru a ascunde micile defecte precum petele roşii sau coşurile, folosiţi un corector cu un ton mai deschis decât cel al pielii dumneavoastră. Pentru a da strălucire decolteului, aplicaţi pudră cu o pensulă groasă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îngrijire zilnică pentru un decolteu sexy.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Îngrijire zilnică pentru un decolteu sexy4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei