Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fanteziile femeilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu doar bărbaţii sunt cei care au fantezii legate de sex, ci şi femeile visează adesea la întâlniri şi la tot felul de picanterii senzuale.
Unele doamne se gândesc mereu la tot felul de poveşti pe care şi-ar dori să le trăiască, altele, în schimb, au un scenariu favorit, în jurul căruia gravitează diferite elemente.

Se ştie că doar ideea de a vedea două femei mângâindu-se le provoacă domnilor o plăcere foarte mare. Ideea de a petrece o noapte împreună cu o persoană de acelaşi sex reprezintă însă una dintre dorinţele ascunse ale multor doamne.

O noapte în braţele unei femei este una dintre cele mai des întâlnite fantezii ale reprezentantelor sexului frumos.

O femeie cunoaşte perfect ceea ce provoacă plăcere, ştie toate zonele sensibile ale corpului şi este mult mai tandră atunci când vine vorba de mângâieri şi săruturi.

Să aibă la dispoziţie doi bărbaţi care să aibă grijă de ea este altă fantezie întâlnită la foarte multe femei. Fie că se gândesc la raportul sexual în sine, fie că nu, orice femeie este fascinată de ideea de a avea alături doi masculi care să-i îndeplinească toate capriciile.

 

Tânărul sau bărbatul experimentat

Aici, totul depinde de vârstă. Tinerele visează la un bărbat matur, experimentat, care cunoaşte toate tainele vieţii şi ale plăcerii. Un bărbat adevărat, cu gesturi ferme, care însă să ştie să dea dovadă de tandreţe atunci când este cazul.

Cele care depăşesc 35-40 de ani îşi îndreaptă atenţia către tineri şi visează la o experienţă în care ele să fie cele care îi învaţă tainele orgasmului.

 

Picnicul

Câmpurile, pădurile, grădinile, parcurile, munţii, plaja, maşina. Nu există nici o femeie care să nu fi visat cel puţin o dată să facă sex în aer liber. O ieşire la un picnic care să se încheie în cel mai fierbinte mod cu putinţă este un lucru care le înnebuneşte pe majoritatea doamnelor.

 

O noapte cu o vedetă

Brad Pitt, George Clooney, David Beckham sau Jude Law. Fiecare femeie are un actor, un cântăreţ, un prezentator de televiziune sau un sportiv preferat. O noapte alături de vedeta favorită într-un hotel de lux, într-un pat imens, cu şampanie şi căpşune este una dintre imaginile cu care multe dintre reprezentantele sexului frumos adorm în minte.

 

Frumoasa în pădurea adormită

Gesturile romantice sunt cele care le dau gata pe majoritatea doamnelor. Declaraţiile de dragoste pline de pasiune, evadările pe motocicletă, paturi acoperite cu petale de trandafiri, baia în şampanie, nopţile înstelate, castelele şi rochiile de prinţesă sunt elemente care se regăsesc în visele ascunse ale femeilor.

 

Raportul de forţă şi jocul de roluri

Fie că îşi doresc să fie dominatoare, arătându-şi forţa şi manifestând control total asupra partenerului, fie că preferă situaţia inversă, aceea de a se afla sub „stăpânirea” partenerului pe care îl consideră un adevărat stăpân, raportul de forţă şi jocul de roluri reprezintă una dintre cele mai des întâlnite fantezii atât în ceea ce le priveşte pe femei, cât şi pe bărbaţi.

 

Bărbaţi în uniformă

Există multe femei care consideră sexy bărbaţii în uniformă: pompieri, medici, soldaţi sau poliţişti şi nimic nu li se pare mai excitant decât a avea alături un astfel de personaj cu care să petreacă o noapte de neuitat.

 

Locurile neobişnuite

Cinematograful, liftul, parcările subterane, petrecerile mondene, trenul, cabinele de probă din magazine sunt locuri la care femeile şi-ar dori să dea frâu liber pasiunii. Acestora se pot adăuga, în cazul celor mai tinere dintre doamne, biroul patronului, bucătăria, sala de curs sau chiar patul părinţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fanteziile femeilor.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Fanteziile femeilor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-a tampit lumea ....mai trimis de
(16 iul 2008, 17:36:38
ma tot intreb desi sunt femeie cum e posibil un astfel de articol! de fapt cum ar putea o femeie normala la cap sa aiba fanteziile prezentate de voi...ma refer cu o alta femeie? eu una nici n-as atinge vreodata o alta femeie nu sa o mai sarut sau sa pun mana nu stiu unde............ioi ca scarbos mai poate fi numai sa te gandesti!
1.1  RE: S-a tampit lumea ....mai trimis de
(18 iul 2008, 16:13:21
bravo, imi place cum gandesti!
2.   Si ce daca... trimis de
(18 iul 2008, 20:16:06
Sunt sigur ca cei care nu au scris nimic (deja 234 vizualizari) aproba tacit ca articolul prezinta o realitate relativ obiectiva.Tot ce se petrece in intimitate nu poate sa oripileze pentru ca nu apartine publicului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei