Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2008 - Anul XIII, nr. 143 (3824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Militante sexy pentru drepturile animalelor

Tot mai multe dive de dincolo de Ocean renunţă la pudoare doar din dorinţa de a milita pentru drepturile animalelor.

În ultima perioadă, actriţe celebre sau regine ale modei şi-au arătat nurii pentru a susţine campaniile organizate de Peta (People for the Ethical Treatment of Animals), fundaţie americană pentru protecţia animalelor.

Şi pentru că numărul pictorialelor ce au în centrul atenţiei nume cunoscute, care se afişează în toată splendoarea cu sloganuri care de care mai vehemente împotriva consumului de carne şi utilizarea blănurilor, era de aşteptat ca la un moment dat revistele de specialitate să realizeze şi un clasament al celor mai sexy vedete care sprijină cunoscuta organizaţie de apărare a adrepturilor animalelor.

„Coroniţa” de lider i-a revenit lui Dominique Swain, urmată se seducătoarea Joanna Krupa, în timp ce medalia de bronz a fost acordată actriţei Maggie Q. Poziţii fruntaşe în clasament ocupă şi top modelul Imogen Bailey şi diva sud-americană Eva Mendes.

În mod cu totul surprinzător, din top lipseşte una dintre cele mai înverşunate susţinătoare a organizaţiei, voluptoasa Pamela Anderson.


Topul militantelor

Lidera clasamentului, Dominique Swain, este considerată o vedetă în devenire în Cetatea Filmului, ea obţinând un succes extraordinar graţie unor pelicule precum „Faţă în faţă” sau „Se credea un Picasso”.

În pictorialul său, Dominique apare goală, în timp ce scrie pe tablă diferite sloganuri împotriva torturării animalelor. Actriţa este o militantă înverşunată pentru drepturile animalelor, însă nu este vegetariană.

„M-am dezbrăcat pentru că consider inutil şi crud tratamentele la care sunt supuse animalele, susţine PETA, însă nu pot să renunţ la carne”, a mărturisit actriţa.

O mare susţinătoare a campaniilor lansate de Peta este şi poloneza Joanna Krupa, supermodelul, în vârstă de 26 de ani, care a fost votată cea mai sexy femeie din lume timp de trei ani la rând, pe patru continente.

Poloneza este foarte solicitată, atât în calitate de model, cât şi ca actriţă. Joanna este cunoscută pentru formele ei foarte sexy, dar şi datorită dragostei pentru animale. Această iubire a determinat-o să renunţe la haine şi să se alăture campaniei Peta, cu sloganul: „Mai bine dezbrăcată decât să port blană”.

„Animalele sunt strangulate, bătute cu bâte şi adesea jupuite când sunt încă în viaţă. Când porţi blană nu ştii cărui animal îi aparţine. Poate să fie un câine sau o pisică. Nu este nimic mai sexy decât să îmbraci ceva care în mod evident nu provoacă durere şi moarte”, a mărturisit militanta Joanna.

La rândul său, actriţa Maggie Q, partenera lui Tom Cruise din „Misiune imposibilă II”, este de părere că eliminarea cărnii din alimentaţie este cea mai bună metodă, însă nu şi unica, de a pune capăt uciderii animalelor. Din acest motiv, vedeta a pozat goală într-un pat plin de ardei. „Mă simt mai bine şi am mai multă energie pentru că ştiu că prin faptul că am renunţat la carne am făcut ceva pentru a pune capăt suferinţei animalelor”, spune vedeta.


Apărarea animalelor, o misiune.

Pentru topmodelul australian Imogen Bailey, apărarea drepturilor animalelor a devenit o adevărată misiune de căpătâi.

Supermodelul a susţinut financiar campania australiană pentru ajutoarea victimelor uraganului Katrina în 2005, iar doi ani mai târziu a renunţat la pudoare pentru PETA. „Apărarea drepturilor animalelor este obiectivul meu cel mai important”, a afirmat modelul.

Un exemplu similar l-a oferit şi actriţa de origine cubaneză Eva Mendes, care a pozat goală pentru un pictorial al revistei People, realizat pentru aceeaşi fundaţie.

Ea se ală­tură astfel altor vedete precum Alicia Silverstone sau Pamela Anderson. "Sunt atâtea blănuri ecologice minunate pentru ca oamenii să nu mai poarte din cele naturale. Vreau ca toată lumea să conştienti­zeze că a omori un animal pentru a-i purta hai­na nu este un lucru deloc la modă. Eu iubesc animalele, iar de curând mi-am cumpărat un căţel. Prezenţa lui la mine acasă m-a făcut să devin mai sensibilă la problema animalelor. Mă uit la câinele meu şi mă gândesc că nu i-aş mânca niciodată carnea şi nici nu m-aş îmbrăca vreodată cu blana lui. Aşa că de ce ar trebui să mănânc carne de vacă sau să port blana unui leopard...", a declarat Eva.
Toate aceste acţiuni vin in urma unei experienţe pe care Eva a trăit-o cu ocazia unei premiere a unui film al său la New York. Pentru că nu avea la ea o hai­nă, Eva a primit una de blană de la stilista sa. Actriţa a primit o scrisoare de la PETA în care i s-a criticat alegerea vestimentară şi a fost calificată drept "needucată".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Militante sexy pentru drepturile animalelor.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Militante sexy pentru drepturile animalelor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei